0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
melik kam, süper olmuş jantların. çok hoşuma gitti jantların. allah kaza bela vermesin kardeş. güle güle kullan jantlarını...
Upss bu foto nedense bir garip geldi gözüme Melik dostum ya Diğer fotolarda bayılmıştım Farklı açılardan fotolar bekliyoruz birde hareket halinde mümkünse Çok mu şey istedim yahu
Melik tek kelimeyle süper maşallah
Çok şık durmuş güle güle kulanın. Forumda beğenende olur beğenmeyende önemli olan sizin beğenmeniz unutmayın
Jant gayet güzel hakkını yemeyelim;Benim tosunda da fena giderdi ya neyse
Benimde aklımda şu var fotoğrafçı iyi bir dostum var o bu iş'te profosyonel ondan randevu alıcam ve güzel projler var sonra belki de tr tuninge çıkacak araba. bakalım kısmet
Cüneyt abi Allah iyiliğini versin ya , paintten mi yaptın
jantlar güzel olmuş bencede
Melik hiç uğraşma benim arabada birton değişiklik var , liste olarak gönderdim arabanız çok güzel emek harcanmış ama yeni aldığımız karar gereği motorda modifikasyon yoksa yayınlıyamıyoruz dediler saçmalık bunların yaptığı iş
ooo güzel olmuş melik abi , bence aslında jant güzel değil ama büyük olduğu için güzel görünüyor...ben daha çok mesut abinin gönderdiği 6 kolluları beğendim , senin eski jantlarda güzeldi ama krom&siyah olması gözü tırmalıyordu.
Harika bir seçim yapmışsınız 10 numara olmuş bence
Cüneyt bu jantları bi de benim arabaya giydirsene sevabına, bak o resmi bi daha ekliyorum buraya, resimdeki jantlar painte oluşturluldu, ikinci fotodakide orijinali, hangisini istersen onu kullan