0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ziya Bingol arkadasimizi uzun bir suredir forumda goremiyorum, birkac sene once actigi konunun takipcisi mi acaba
Maşallah çok temiz. 2.0 avcısı
ae101 lerin 2.0 ları geçmesinin imkanı yok kalkışta belki.fabrika verisi 0-100 10.4 filtre + egzozlu corollalar zaten 9 sn gibi bir değer yapıyor sadece filtre ile 8sn denmesi biraz garibime gitti.kaldıki kendi corolla'mda filtre + egzoz 0-100 değerimi 9.5sn olarak ölçmüştüm.araca gelirsek kazasız belasız kullanmanız dileği ile.filtreyide karbon kazanlı simota ve jsv carboncharger'la değiştirirseniz hem daha fazla ses hemde fazla sıcak yememiş olur.
Selamlar Ara sıra forumu takip ediyorum fakat eskisi gibi sık giremiyorum. İyi forumlar:)
Hosgeldin Ziya kardes Arayi uzatma boyle
Ziya Bey bende ilk arabanızı gördüğümde çok beğendim maşallah sonra yorum yazmak istedim ama bir baktım tarih 2007 sonra vaz geçtim:) bu güne kısmetmiş maşallah çok güzel aracınız.
Teşekkür ederim Ceyhun bey Evet konu baya Eski gerçekten Ama beraberiz hala Keratayla:)
Merhabalar. Ae101 ler çoğu 2.0 lt lerle belli hızlara kadar yürüyebilir. Tabii belli sınırlar çerçevesinde. Bu arada garibine gitmesin çünkü o rakam tatlı bir eğimli yoldaki değerdir.. 8 sn çok iddialı bir rakam. 0-100 hızlanman bence gayet iyi bu speclerle çünkü filtre egzost çok farkettirmiyor malesef. Video silinmiş istersen tekrar yüklerim. filtre olarak karton borularla tampon altından soğuk hava desteği sağlıyorum ses olarak memnunum.
e39 5.20 0-100ü 11.2e46 3.20 0-100ü 11.4laguna I 2.0 0-100ü 10.6megane I 2.0 0-100ü 11.1mondeo 2.0 0-100ü 11.6yazayım mı daha?hacim her şey değildir..kaldı ki bindiğimiz arabalar yarış aracı değil, yarışsın diye yok, hızlı kalksın diye de yok..bu araçlar 4 kapılı aile aracı, eşekler aslındai yük taşısın diye varlar, insan taşısın diye..ben de bu araçları ilahlaştırmayı anlayamıyorum..hızlı kalkış son sürat bidi bidi bir şeyler istiyorsan gidin spor araba alın..200sx gayet bedava fiyatlara satılıyor
2.5 v6 ile karşılaştırmak bile komik 2.0lar 100kmden sonra uzayacaklardır ae101 ile sıfırdan kalkılıyorsa veya rolling yapılıyorsa sıkıntıya sokacaktır ae101i..hep söylüyorum bunu, 'kapışma' dediğimiz şey bir pisste zaman ölçerek tek başına tur atmak değilse, araçları Stig (top gear izleyenler bilir) kullanmıyorsa, arabanın etkisi %30 şöförün etkisi %70dir yaklaşık güçte araçlarsa, eğer güç farkı varsa oran %40a %60 olur, orantısız güç varsa tam tersine döner..şöför etkilidir...ancak çıkıp otobanda son sürat görmek 2çiffsıfır üstüne çıkmak vs bunun şöförle hiiiiç bir alakası yoktur tamamen arabanın marifetidir, şöförün salaklığıdır (not kimse alınmasın ben de o salaklardanım)
doğru yazmışsın türkay abi.katılmamak öyle değil.bende orda burda son sürat deniyordum bir zamanlar sonradan akıllandım
ben hala öyle salaklık yapıyorum bazen, ama ehliyet öncesi zamanlarımı hatırlayınca inanılmaz akıllandım...