Gönderen Konu: Diğer markadan birkaç foto.  (Okunma sayısı 22110 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
Ynt: Diğer markadan birkaç foto.
« Yanıtla #60 : Ocak 09, 2011, 12:08:57 »
Len seçkin ben seni vurmam mı bak... Senin yüzünden gül gibi BMW'yi kaçırdım 6 silindir dedin korkuttun benii almadım bende yazık oldu yazık görmiyim seni bi yerlerde seçkin araba 4 silindir çıktı iyi mi :D
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ocak 09, 2011, 12:08:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ocak 09, 2011, 12:20:51 »
Len seçkin ben seni vurmam mı bak... Senin yüzünden gül gibi BMW'yi kaçırdım 6 silindir dedin korkuttun benii almadım bende yazık oldu yazık görmiyim seni bi yerlerde seçkin araba 4 silindir çıktı iyi mi :D
abi 3.20 ler 6 silindir dedim 3.16 ile 3.18 4 silindir :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #62 : Ocak 09, 2011, 13:50:13 »
Kardeşimm pardon ya ben senin günahına girdim herhalde bu finallerden dolayı kafam allak bullak benim. Benim alacağım araç 3.20'ydi şimdi hatırladım 3.16 değil :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Ocak 09, 2011, 18:52:13 »
3.16  bile olsa hondadan daha az masraflı olur emin olun yok onu takiyim yok bunu takıyım yok şurasında şu var yok burasında bu var yok kışlık lastik alıyım jant alıyım diye diye masraf üstüne masraf çıkıyor   :huh:
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Ocak 09, 2011, 19:28:50 »
Berkcan dediklerinden hiç bişe anlamadım... Tek anladığım bu söylediğin şeyler bütün arabalarda olacak şeyler. Her genç kızın başına gelir misali ;) Konuyu biraz daha açıp yazarsan çok daha iyi anlarız tam olarak neyi kastediyorsun !
 Bu arada BMW'nin motoruna pek güvenim yok kasası hoşuma gittiği için 1 2 ay binip satacaktım zaten ucuza buldum çok yağ yakan bi motor...
 Ama sen yine de şu mesajını biraz daha aç çok daha güzel şekilde tatlı tatlı girelim polemiğe ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Ocak 09, 2011, 21:14:16 »
Berkcan dediklerinden hiç bişe anlamadım... Tek anladığım bu söylediğin şeyler bütün arabalarda olacak şeyler. Her genç kızın başına gelir misali ;) Konuyu biraz daha açıp yazarsan çok daha iyi anlarız tam olarak neyi kastediyorsun !
 Bu arada BMW'nin motoruna pek güvenim yok kasası hoşuma gittiği için 1 2 ay binip satacaktım zaten ucuza buldum çok yağ yakan bi motor...
 Ama sen yine de şu mesajını biraz daha aç çok daha güzel şekilde tatlı tatlı girelim polemiğe ;)

Honda daha masrafsız bir araçtır BMW'ye göre demek istedim misal e46'larda alt takımlar narindir aracı aldıktan sonra kronik bir problem olan fan termostatı sorun oldu misal disk sensörlerinden birinde problem olduğu için abs lambası yanıyordu bunun yanında yok şurasını m yapıyım yok jantlar çok büyük kışın problem olur karda kışta diye masraflar çıktı ilk 1 yıl içerisinde araca 4-5 bin harcadık  |-\
 Yani bmw'yi de almadık vah tüh demeyin emin olun çok masraflı bir zevki tercih etmemişsiniz (:

umarım daha açıklayıcı olmuştur :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #66 : Ocak 09, 2011, 21:23:24 »
Honda daha masrafsız bir araçtır BMW'ye göre demek istedim misal e46'larda alt takımlar narindir aracı aldıktan sonra kronik bir problem olan fan termostatı sorun oldu misal disk sensörlerinden birinde problem olduğu için abs lambası yanıyordu bunun yanında yok şurasını m yapıyım yok jantlar çok büyük kışın problem olur karda kışta diye masraflar çıktı ilk 1 yıl içerisinde araca 4-5 bin harcadık  |-\
 Yani bmw'yi de almadık vah tüh demeyin emin olun çok masraflı bir zevki tercih etmemişsiniz (:

+1 Bundan 2.5 sene önce  2001 bmw 3.20 miz vardı onunda abs ıışığı süreklı yanıyordu.Sorun abs beyinindeymış Birde çok elektrik arızası cıkarır bmw'ler 2001'den önceki 95 model 3.20de'de elektrik sorunları yaşadık 2001 modelde'de ama yinede bmw yahu ne yalan söyleyim 2 bmw'nin ayrı ayrı motor seslerini özledim şimdi 3. vitese 6000 devirr off offf :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Ocak 09, 2011, 21:30:14 »

+1 Bundan 2.5 sene önce  2001 bmw 3.20 miz vardı onunda abs ıışığı süreklı yanıyordu.Sorun abs beyinindeymış Birde çok elektrik arızası cıkarır bmw'ler 2001'den önceki 95 model 3.20de'de elektrik sorunları yaşadık 2001 modelde'de ama yinede bmw yahu ne yalan söyleyim 2 bmw'nin ayrı ayrı motor seslerini özledim şimdi 3. vitese 6000 devirr off offf :D

heheh abi o yüzden çok masraflı bir "zevk" dedim ya.. daha kasko vb. masrafları katsam ben oraya onlarla 10bini buluyo namussuz ki ona rağmen navi-egzoz projeleri var bakalım hayırlısı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Ocak 11, 2011, 13:09:10 »

Tamam berkcan şimdi süper oldu :) çok çok açıklayıcı oldu eline koluna sağlık. Ben de katılıyorum sana. Bu dediklerini bende duydum o yüzden bi an hondaya daha masraflı diyorsun sandım şaşırdım ben yanlış anladım yani ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Ocak 12, 2011, 01:09:16 »

son bir iki foto.yu ekledim .. umuyorum ki bundan sonra da kafamdaki projeleri gerçekleştirdikten sonra foto.lar eklerim (:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Ocak 12, 2011, 13:24:20 »
sedanların arka tarafına müdahale kesinlikle gerekiyor bence.. coupler çok güzel ancak sedanlar böyle nasıl diyeyim, biraz garip duruyor :D m tampon, m spoyler, ledli stop, 4lü egsoz ve anca adam olmuş bir e46 sedan kıçı
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Ocak 12, 2011, 16:07:42 »
sedanların arka tarafına müdahale kesinlikle gerekiyor bence.. coupler çok güzel ancak sedanlar böyle nasıl diyeyim, biraz garip duruyor :D m tampon, m spoyler, ledli stop, 4lü egsoz ve anca adam olmuş bir e46 sedan kıçı

Foto.da araç biraz tümsekte kalmış onunda etkisi var ama O durumun ben de farkındayım abi genel bir bakış atarsak  " arkadaki bagaj çitasına folyo çekmiş önceki sahibi arka bagaj çitası ve kapı kolları (Alaşımı çıkarılaca) araç rengine boyanıp arkayada şu tarz düfüzörlü bir tampon ve resimdeki gibi bir son susturucuyla final var kafamda...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Ocak 14, 2011, 09:32:06 »
Bizim 3.20 de m tampon sadece önde vardı :D yaylar vardı lastik ile çamurluk arası 1 parmakdı süperdi ama gitti. o araba acemiliğime geldi. şimdi olsaydı... anladınız :D bizde de sürekli el freni lambasi yanıyordu gidip 10 liraya sildiriyorduk ama yine yanıyordu :D 
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Ocak 14, 2011, 18:07:29 »
Bizim 3.20 de m tampon sadece önde vardı :D yaylar vardı lastik ile çamurluk arası 1 parmakdı süperdi ama gitti. o araba acemiliğime geldi. şimdi olsaydı... anladınız :D bizde de sürekli el freni lambasi yanıyordu gidip 10 liraya sildiriyorduk ama yine yanıyordu :D 

ule seçkin birazcık fren hidroliği koydurmayı denemedinizmi :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • sevdiklerinize zaman ayırın. Zamanınız azalıyor...
  • Kilometre: 11600
  • Model Yılı: '23
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Ocak 14, 2011, 18:48:50 »
Alman yapıyor abi ... harika duruyor güle güle  binmen dileğiyle...Ama Japon olsun çamurdan olsun  derim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Ocak 14, 2011, 20:55:06 »

Problem genelde disklerdeki sensörlerden oluyor o açıdan kesin çözüm için 4 lastik sökülüp sensörlerin kontrol edilmesi gerekiyor... Fren hidroliğiyle pek alakası yok problem elektronikte yani :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Ocak 14, 2011, 22:50:06 »
bmw ercü bu :D saçma sapan ışıklar yakar öyle :D airbag lambası çok meşhur mesela
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Ocak 14, 2011, 22:53:27 »
bmw ercü bu :D saçma sapan ışıklar yakar öyle :D airbag lambası çok meşhur mesela

el freni ışığında hidrolik ekleyincede kesmiyo vay bee ne sensörmüş dandik araba işte :D

SORUN YOKSA TOYOTA SORUN VARSA ALMAN SORUN ÇÖZÜLEMİYORSA FRANSIZ İTALYAN ARABASIDIR :D :rofl:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • 120 kere teşekkür etti
« Yanıtla #78 : Ocak 14, 2011, 23:09:48 »
ercü birisinin fren hidroligi ekle diyeceğini tahmin etmistim :D berkcanın da dediği gibi sorun sensörlerde olabilir bütün herşey normaldi :D 
2011 Auris Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #79 : Mart 06, 2011, 10:21:55 »
zonguldaklı
opel corsa toyota corona