0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Len seçkin ben seni vurmam mı bak... Senin yüzünden gül gibi BMW'yi kaçırdım 6 silindir dedin korkuttun benii almadım bende yazık oldu yazık görmiyim seni bi yerlerde seçkin araba 4 silindir çıktı iyi mi
Berkcan dediklerinden hiç bişe anlamadım... Tek anladığım bu söylediğin şeyler bütün arabalarda olacak şeyler. Her genç kızın başına gelir misali Konuyu biraz daha açıp yazarsan çok daha iyi anlarız tam olarak neyi kastediyorsun ! Bu arada BMW'nin motoruna pek güvenim yok kasası hoşuma gittiği için 1 2 ay binip satacaktım zaten ucuza buldum çok yağ yakan bi motor... Ama sen yine de şu mesajını biraz daha aç çok daha güzel şekilde tatlı tatlı girelim polemiğe
Honda daha masrafsız bir araçtır BMW'ye göre demek istedim misal e46'larda alt takımlar narindir aracı aldıktan sonra kronik bir problem olan fan termostatı sorun oldu misal disk sensörlerinden birinde problem olduğu için abs lambası yanıyordu bunun yanında yok şurasını m yapıyım yok jantlar çok büyük kışın problem olur karda kışta diye masraflar çıktı ilk 1 yıl içerisinde araca 4-5 bin harcadık Yani bmw'yi de almadık vah tüh demeyin emin olun çok masraflı bir zevki tercih etmemişsiniz (: umarım daha açıklayıcı olmuştur
+1 Bundan 2.5 sene önce 2001 bmw 3.20 miz vardı onunda abs ıışığı süreklı yanıyordu.Sorun abs beyinindeymış Birde çok elektrik arızası cıkarır bmw'ler 2001'den önceki 95 model 3.20de'de elektrik sorunları yaşadık 2001 modelde'de ama yinede bmw yahu ne yalan söyleyim 2 bmw'nin ayrı ayrı motor seslerini özledim şimdi 3. vitese 6000 devirr off offf
sedanların arka tarafına müdahale kesinlikle gerekiyor bence.. coupler çok güzel ancak sedanlar böyle nasıl diyeyim, biraz garip duruyor m tampon, m spoyler, ledli stop, 4lü egsoz ve anca adam olmuş bir e46 sedan kıçı
Bizim 3.20 de m tampon sadece önde vardı yaylar vardı lastik ile çamurluk arası 1 parmakdı süperdi ama gitti. o araba acemiliğime geldi. şimdi olsaydı... anladınız bizde de sürekli el freni lambasi yanıyordu gidip 10 liraya sildiriyorduk ama yine yanıyordu
ule seçkin birazcık fren hidroliği koydurmayı denemedinizmi
bmw ercü bu saçma sapan ışıklar yakar öyle airbag lambası çok meşhur mesela