0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İbrahim Bey, Mahmut arkadaşımız gerekli açıklamayı yapmış
DGS şanzıman yeni mi çıktı? OGS li gişelerden bedava mı geçiyor?
18.4'ü gören 1970 mustang zannediyor arabayı Yapmayın arkadaşlar, 2 litre motor öcü değildir
DSG olacak onu söylüyor Çok yakın bir akrabamda var.125 beygirlik 1.4tsi jetta. Kalkışlarda çok atak. Uzun yolda 7 ileri ve 124bg olduğu içinde 1.4 olduğunu farkettirmiyor.
1.4 olduğu çok net belli oluyor, 125 hp olduğu halde beni tatmin etmedi o araç, ara hızlanmalar çok zayıf. o araçta ani gaza basınca otomatik şanzıman diğer tüm otomatik şanzumanlar gibi 1 vites küçültür, böyle olduğu halde bastığın gazı hakkıyla hissedemiyorsun, ben vites küçültmediğim halde kendi aracımda gaza bastığımı daha çok hissediyorum...
gökhan abi dgs ile ogs arasında nasıl bir bağlantı kurdun anlamış değilim
DSG olacak onu söylüyor
dilimde tüy bitti sayın yöneticim, anlatamıyorum, 2.0 motor yerine göre 1.6 lardan daha az yakar. türk milletinde kırılmaz bir önyargı hastalığı var, "2.0 mı amman uzak dur." siz uzak durun kardeşim, onun tadını bilen bilir.
Kullanılan yanlış terimler nedeniyle foruma dışarıdan katılan veya bu konuda yeterli bilgiye sahip olmayan insanların...
Bu ben oluyorum galiba Dikkatiniz için sizi ayrıca tebrik ederim Gökhan Aybars Bey. Ben foruma dışarıdan katılıyorsam siz neresinden katılıyorsunuz? (VW in çift kavramalı olan ve debriyaj pedalının kullanılmadığı şanzıman sistemleri hakkında yeterli bilgiye sahip olmayabilirim orası doğru..) Saygılar.
Bu ben oluyorum galiba Dikkatiniz için sizi ayrıca tebrik ederim Gökhan Aybars Bey. Ben foruma dışarıdan katılıyorsam siz neresinden katılıyorsunuz? ... Saygılar.
Size değil Faruk Bey, ziyaretçi olarak katılanlara .
birgün olurda vergi seviyeleri akla yatkın konuma gelirse (ki maalesef şu an için mümkün görünmüyor ) o zaman benim de ömrüm yeter ise ve maddi imkanım olursa ( ihtimal yinede zayıf ) o zaman 2000 motor bir toyota almak isterim.....