0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet
peki 19 yaşındaki sinemi bulabilmişler mi?
bayılırım detaycı adamlara hoş bir detaydı.... (+1)
öncelikle iyi günlerde kullanmanız dileğiyle;çerceve gerektirmeyen direk araca özel üretilmiş markalar var (necvox, navitech) onları tercih etmemenizin özel bir sebebi var mı ?
Yeni gördüm konuyu bende Oğuzhan güle güle kullan kardeşim güzel cihaz arabada müzik tesisatının kaliteli olması bir başka gerçekten bence harika olmuş.Abicim harika olmuş baban bişey demiyormu benimkisi nekadar para verdin olurdu ilk sorusu.. :)Vallahi serviste o cihazlara 2500 dışardada 1500 den aşagı istemiyorlar..Sadece toyota ya diye bu kadar kazıklar.Yoksa navitechin veya necvocsun double teypleri en kalitelisi 500-1000 tl arası..Çerçevesi falan birebir uyuyor ayağıyla geçiriyorlar fiyatta.JVC nin yada pionerin,alpine eline su dökemez onlar.çin malı ama en daniği bence.Zaten 2004 lere göre yok.Ben ya çerçeve ile double din yada normöal iyi bir teyp takmak istiyorum alpine falan gibi
Yeni gördüm konuyu bende Oğuzhan güle güle kullan kardeşim güzel cihaz arabada müzik tesisatının kaliteli olması bir başka gerçekten bence harika olmuş.Abicim harika olmuş baban bişey demiyormu benimkisi nekadar para verdin olurdu ilk sorusu.. Paspaslarında orjinal değil bunlar çok kötü duruyo emanet miş gibi.70 tl serviste.Vallahi serviste o cihazlara 2500 dışardada 1500 den aşagı istemiyorlar..Sadece toyota ya diye bu kadar kazıklar.Yoksa navitechin veya necvocsun double teypleri en kalitelisi 500-1000 tl arası..Çerçevesi falan birebir uyuyor ayağıyla geçiriyorlar fiyatta.JVC nin yada pionerin,alpine eline su dökemez onlar.çin malı ama en daniği bence.Zaten 2004 lere göre yok.Ben ya çerçeve ile double din yada normöal iyi bir teyp takmak istiyorum alpine falan gibi
hayılı olsun. gule gule kullanman dılegıyle. plakalık cok hoş durmuş bayidenmi aldınız.
amfi ve subwoofer kaç tl tuttu bende düşünmüyor değilim
Ankara- Akota toyota servisinden