Gönderen Konu: corolla fiyat?  (Okunma sayısı 4000 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla fiyat?
« Yanıtla #20 : Şubat 04, 2011, 14:22:31 »
valla araç sahibi sensin ama ben alcak olsam o parayı vermem.. 3-4 daha verip yeni kasa alırım
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 04, 2011, 14:22:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Şubat 12, 2011, 22:08:31 »
2009(haziran) model corolla comfort tam otomatik (A/T) 17.000 km'de,31.000 TL'ye aldım fiyat nasıl sizce,birde LX modeli diye geçiyor arabada ön koltuk ısıtma,far yıkama falan da var manuel klima..
Nedir bu LX bilgii olan var mı?Bİrde fiyat hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
2009 TOYOTA COROLLA COMFORT LX  1.6 A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #22 : Şubat 12, 2011, 22:17:14 »
söyledğin aracın aynı 2007 beyaz sol,arkadaş 25.500 aldı,iki ay oldu galiba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #23 : Şubat 12, 2011, 22:24:03 »
Aracım son çıkan kasalardan garantiside devam ediyor çokmu fazla araştırma yapmadım,sahibinden de ki fiayatlar göre verdiğim para çok durmuyor ama yine de varsa bilgisi olan paylaşsın sonucunda aldık işte çok da versem az da versem ,benim  içime sindi çok hoş..Renault Clio III den sonra çağ atlamış gibi oldu.
2009 TOYOTA COROLLA COMFORT LX  1.6 A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #24 : Şubat 13, 2011, 00:01:09 »
eski kasa sol alacağıma yeni kasa comfort alırım diyen arkadaş veya abilerime ikisinin donanımlarını bir mi tutuyorsunuz solda comforttan fazla dijital klima,çelik jant,kendiliğinden kararan iç dikiz aynası,4 cam tam otomatik,yağmur sensörü var.normal saydığımız hava yastığı,klima,abs,merkezi kilit felan filan bizim 2000 model accentimizde de var onları geçelim geriye kalan farklı özelliklerde hiç gözardı edilebilecek değil yani
2007 corolla 1,6 sol sedan granit gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Şubat 13, 2011, 08:28:32 »
eski kasa sol alacağıma yeni kasa comfort alırım diyen arkadaş veya abilerime ikisinin donanımlarını bir mi tutuyorsunuz solda comforttan fazla dijital klima,çelik jant,kendiliğinden kararan iç dikiz aynası,4 cam tam otomatik,yağmur sensörü var.normal saydığımız hava yastığı,klima,abs,merkezi kilit felan filan bizim 2000 model accentimizde de var onları geçelim geriye kalan farklı özelliklerde hiç gözardı edilebilecek değil yani
comfortlar da 4 cam otomatik. sol donanımın fazla donanımları kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, dijital klima, alaşım jant, yağmur sensörü ise bunlar yeni bir kasadan daha çok gerekli şeyler değil :) jant zaten ben aracın üstünde geleni sevmiyorum illa ki değiştiririm, kendiliğinden kararan dikiz aynası dediğin şeyi çıkmacılardan alırsın, bir ufak kablosu var onun sadece, artı ve eksi :D takarsın oldu sana kendiliğinden kararan dikiz aynası.. yağmur sensörünü sonradan taktırma gibi bir araştırmam olmadı ancak mümkünatı vardır bence... far sensörü varsa solde o da 50-100 tlye hallediliyor.. bu saydıklarından değiştirilmesi çok maliyetli ve zor olan dijital klima var o kadar. sol o kadar donanımlı bir araç değil ;)

bir ekleme yapayım, internette sol modelin diğerlerine göre "ek" donanım özelliklerinden bahsedildiği bir yazı buldum da..

-yan havayastıkları
-deri direksiyon ve vites topuzu(süper kalite ben de 2004 model sol kullanıyorum)
-arka cam otomatik
-sportif bir içmekan
-otomatik klima
-daha farklı ve kaliteli döşemeler
-cd çalar ve 6hoparlör
-elektrikli ayarlanır aynalar
-aliminyum alaşım jantlar
-perde hava yastıkları

şimdi ben de comforttakileri yazayım :D
-yan hava yastıkları comfortta da var
-deri direksiyon simidi ve vites topuzu var
-arka cam otomatik
-mekan elegant ve comfortta aynıi dijital klima dışında
-döşemeler sol döşemesinden daha şık
-cd çalar ve 6 hoparlör standart
-elektrikli ayarlanan aynalar standart
-jant yok
-perde hava yastığı standart

baktığım yerde far sensörü, kendiliğinden kararan ayna, yağmur sensörü, dijital klima falan yazmıyordu eksik yazmışlar.. eksiklikleri paylaşırsanız onlara da süper cevap veririm :D

hepsinden artısı yeni kasa tasarım olarak daha şık.. içi de dışı da...
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #26 : Şubat 13, 2011, 10:27:20 »
türkay abi saydığın tüm donanımların orjinalini değilde sonradan takılanını tercih ediyorsan git bi tane doğan al aynasını tak,50-100 tlye far sensörü felan hepsini tak o zamn :) bide 4 cam tam otomatik dedim yani 4 camda tek dokunuşla açılıp kapanabiliyor ama comfortta sadece sürücü camı bu özellikte..döşeme modeli,iç dış tasarımı konuşmaya bile gerek yok zevk meselesi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #27 : Şubat 13, 2011, 10:57:54 »
türkay abi saydığın tüm donanımların orjinalini değilde sonradan takılanını tercih ediyorsan git bi tane doğan al aynasını tak,50-100 tlye far sensörü felan hepsini tak o zamn :) bide 4 cam tam otomatik dedim yani 4 camda tek dokunuşla açılıp kapanabiliyor ama comfortta sadece sürücü camı bu özellikte..döşeme modeli,iç dış tasarımı konuşmaya bile gerek yok zevk meselesi
elegantta da öyle ama.. yeni kasada otomatik cam yok zaten.. sonradan takılanı tercih etmek değil söylediğim.. zaten orjinal parçayı takıyorsun, orjinal oluyor.. orjinal parçayı taktığın zaman doğana uydurma iş yapmış olmuyorsun ;) kaldı ki mesele donanım meselesiyse cidden doğan alıp donanım manyağı yapmak harbiden daha mantıklı... yok daha optimal bir olay istiyorsam yeni kasa alıp (hangisi daha cazipse) eksik bulduğun şeyi koymak çok daha mantıklı.. dual vvti motorun avantajı vvti motora göre daha yüksek güç, daha düşük tüketim.. 124hp motorda şehir dışı 5.7 yakıyorsun üstelik o kadar ağırlığa rağmen.. mükemmel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #28 : Şubat 13, 2011, 22:14:04 »
elegantta olup olmaması bizi ilgilendirmez ki sonuçta sol da var comfortta yok :) diğerleride artık alacağın tercihi olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Şubat 13, 2011, 22:26:06 »
tamam da bu sitedeki üyeler donanım için araba almıyor ki, hiç bir toyotacının donanım için araba aldığını sanmıyorum :D toyotadan çok daha ucuza gırtlağına kadar dolu megane alırlardı yoksa.. solde de elegantta da olmayan 10 tane saçma oyuncağın olurdu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2004 1.6 sol sedan otomatik
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #30 : Şubat 13, 2011, 23:04:43 »
bence de kimse donanım için toyota almaz .arabanda bence 26.5 dan aşağı etmez. birde diyarbakır ile istanbulda o arabanın fiyatları farklı olur.bence sen git bir galerici ile konuş diyarbakır'dan.tabi onun vereceği fiyat düşük olacaktır ama piyasasını öğrenmiş olursun sizin oradan
malatya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Şubat 14, 2011, 14:01:58 »
26.000 tl hemen alabilirim.beraber çalıştığımız arkadaşım yeni aldı 2007 model 25.500 e yine bir yakınım 1 ay önce 25.250 ye 2007 model aldı.bir arkadaşım2006 sol 25.000 e aldı.arabalar gercekten cok temizdi.tabiki fiyat herkesin kendi içinden geçen bir rakam vardır.uzun süreli bekleyip saatmada araç piyasasının ne olacağı belli olmuyor.bir de yeni kasa fiyatları mutlaka etkiliyor.temiz araba bulmak da zor ama dediğim gibi araç temizse 26.000 verebilirim.acil satılıksa görüşebiliriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #32 : Şubat 14, 2011, 19:54:53 »
yok araç acil satılık değil sadece bi müşteri geldiği için fiyat sormuştum..biz satılığa çıkarmadık yani isteyen gelip söylüyor ne zaman satacağımızda belli değil henüz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Şubat 20, 2011, 09:30:52 »
cevabınız içintesekkürler eren bey.şuan halen arıyoruz temiz corolla. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Şubat 20, 2011, 18:42:05 »
2007 terra mmt 130.000 km de ne kadar eder ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Şubat 20, 2011, 23:43:56 »
arkadaşlar konuya sonradan dahil oluyorum ama duramadım... şimdi donanım mı model mi diye tartışma çıkmış.. tabiki donanım önemlidir sonuna kadar fakat fiyatı çok uçuk düşünüyorsunuz siz... artık arabalarınız eskimiş.. adamlar avrupada 10-15 sene ömür biçiyo sonra götürüp çöpe atıyo... ülkemizin durumu buna hiç müsait değil o ayrı mesele... ben araba araştırırken 34 bin tl yazan bile gördüm 2005 corolla sole.. bunlar benim malım en kıymetlisidir düşüncesinden çıkıyo hep... değeri neyse onu isteyin... yoksa uzun süre beklersiniz... ben nette çok araştırdım burda da hakeza araştırmalarım oldu sol olan adam burda satmıyo... ikinci el pazarında bi tane bile bulamadım... sonra 140 bin km de buldum bi tane... anlayan bi yakınımı getirip baktırdım... adam motoru temiz dedi... öylelikle 23.500 e aldık.. iki katı kadar yol yapmış diye mi sizin söylediklerinizden 4 bin tl ucuza aldık... bence hayır
94' reno broadway :)