0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam benimde aracım lpgde patlama yapıyordu.97 corolla düz lpgli.Buji koblolarım sağlam olmasına ragmen orjinalleriyle değiştirdim.İnanın orjinal buji kablosunun etkisini hemen gördüm.Hem çekişte hemde rolantinin düzgünlüğünde.yan sanayi buji kablomun sağlam oldugunu bile bile değiştirdim.Ama inanın çok fark ediyor.orjinal buji kablosu.ayrıca lpgde patlam olayıda oluyordu.oda kesildi.yan sanayi buji kablosunda araç rolantide çalışırken eksozdan gaz çıkışında kesiklik oluyordu.oda bitti.kısacası orjinal buji kablosunu şiddetle tavsiye ederim.saygılar...
Kadir bey,Orjinal buji kablosunu kaç TL ye aldınız ? Paylaşmanız mümkünmü.
Kadir bey,Orjinal buji kablosunu kaç TL ye aldınız ? Paylaşmanız mümkünmü.[/quottabiki adnan bey,ben erzurum ikbalde değiştirdim.175 tl.Ama inanın çok fark etti.Birde benim eski buji kablolarını inceledim.Üstündeki 4 kablodan sadecesi 2 tanesi orjinaldi.digerleri üzerine japon yazan yansaniyi kablolardı.patlama olayıçok can sıkıcı.arabayı kaldırmaya bile korkuyor insan.çok şükür şimdilik sorun yok.
Konuya burdan devam edelim. Arkadaşta 95 XLİ var daha önce hiç sorun yoktu geçen patlatma yaptı. 1 buji kablosu yerinden çıkıp kaputa çarpmış. Yeni buji kablosu ve buji geldi akşam taktık yine patlatma yapıyor. Tek nokta lpg mevcut sorunun çözümü ne olabilir?
Yaşar abi bu patlama nasıl oluyor Benzinde oluyor mu?
Benzinde rölantide denedik bi sorun yoktu. Tüpte gaza basınca patlatma var pat diye ses çıkarıyor.Kontaktan stop edincede zor çalışıyor Sente atlamış olabilirmi acaba geçen Opel Vectra çalışmadı patlatma yapıyordu baktık sente atlamış.
Bende de patlatma vardı. Bobini değiştirdim düzeldi. Distributörün üstündeki bobini arıza yapmış. Wap parça tavan malıyla değiştirdik. Siz aynı arabadan bulsanız bir deneseniz güzel olur. Distibütörün içinide zımparalayın.