0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
helal olsun bu özeleştiriye!!! gerçekten takdir ettim.. gece yolculuğundan nefret ettim o farlar yüzünden
sağol Türkay (kusura bakma aynı yaştayız ondan isim kullanıyorum) bir heves 5000lik almıştım ilk 3 gün hep gündüz kullandım bir tepki olmadı ama 5. gün akşam yola çıkınca dank etti... sonra diğer arabayla benim farlar açıkken benim arabanın önünden geçtim hakkaten ayıp karşıdan gelene.
zevkle istediğin gibi hitap edebilirsin, ben resmiyeti pek sevmem.. gerçekten senin gibi düşünebilse keşke herkes.. millet fazlasıyla bencil.. sadece xenon olarak değil, halojen farlarında da ayar kimsenin umrunda değil, geceleri ızdırap bana
o konuyu hiç açma bir gözü toprağa öbür gözü Allah'a bakanlara nasıl kıl kapıyorum bir bilsen... hele birde uzunları açanlar var ya... bilerek arkalarına geçip uzun + sis açıyorum kör olsun vicdansız
ben artık ciddi anlamda kaldıramıyorum, tahammül eşiğim çoktan aşıldı, artık ciddi anlamda camdan çıkıp sövmeye başladım.. belki de adamların bir suçu yok ama bu kadar fazla olması da normal değil!!
arkadaşlar bende toyotama jant alacam da 15 kasar mı acaba hadı aldım dıyelım basmam mı gerekecek yaylarda çok pahalı 500 lira falan diolar ne yapayım yerdımcı olursanz sevnrm