Gönderen Konu: 95 Corolla GLi Ufak Çaplı Modifiye Çalışması Yardım  (Okunma sayısı 12452 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ynt: 95 Corolla GLi Ufak Çaplı Modifiye Çalışması Yardım
« Yanıtla #40 : Nisan 02, 2011, 23:56:58 »
helal olsun bu özeleştiriye!!! gerçekten takdir ettim.. gece yolculuğundan nefret ettim o farlar yüzünden

sağol Türkay (kusura bakma aynı yaştayız ondan isim kullanıyorum) bir heves 5000lik almıştım ilk 3 gün hep gündüz kullandım bir tepki olmadı ama 5. gün akşam yola çıkınca dank etti... sonra diğer arabayla benim farlar açıkken benim arabanın önünden geçtim hakkaten ayıp karşıdan gelene.
93AE101(sw) 89100km =)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 02, 2011, 23:56:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 03, 2011, 00:01:29 »
sağol Türkay (kusura bakma aynı yaştayız ondan isim kullanıyorum) bir heves 5000lik almıştım ilk 3 gün hep gündüz kullandım bir tepki olmadı ama 5. gün akşam yola çıkınca dank etti... sonra diğer arabayla benim farlar açıkken benim arabanın önünden geçtim hakkaten ayıp karşıdan gelene.
zevkle istediğin gibi hitap edebilirsin, ben resmiyeti pek sevmem..  gerçekten senin gibi düşünebilse keşke herkes.. millet fazlasıyla bencil.. sadece xenon olarak değil, halojen farlarında da ayar kimsenin umrunda değil, geceleri ızdırap bana :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #42 : Nisan 03, 2011, 00:06:33 »
zevkle istediğin gibi hitap edebilirsin, ben resmiyeti pek sevmem..  gerçekten senin gibi düşünebilse keşke herkes.. millet fazlasıyla bencil.. sadece xenon olarak değil, halojen farlarında da ayar kimsenin umrunda değil, geceleri ızdırap bana :)

o konuyu hiç açma bir gözü toprağa öbür gözü Allah'a bakanlara nasıl kıl kapıyorum bir bilsen... hele birde uzunları açanlar var ya... bilerek arkalarına geçip uzun + sis açıyorum kör olsun vicdansız :D
93AE101(sw) 89100km =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 03, 2011, 00:10:16 »
o konuyu hiç açma bir gözü toprağa öbür gözü Allah'a bakanlara nasıl kıl kapıyorum bir bilsen... hele birde uzunları açanlar var ya... bilerek arkalarına geçip uzun + sis açıyorum kör olsun vicdansız :D

ben artık ciddi anlamda kaldıramıyorum, tahammül eşiğim çoktan aşıldı, artık ciddi anlamda camdan çıkıp sövmeye başladım.. belki de adamların bir suçu yok ama bu kadar fazla olması da normal değil!!
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Nisan 03, 2011, 02:32:57 »
ben artık ciddi anlamda kaldıramıyorum, tahammül eşiğim çoktan aşıldı, artık ciddi anlamda camdan çıkıp sövmeye başladım.. belki de adamların bir suçu yok ama bu kadar fazla olması da normal değil!!
İlk başlarda ayarsız farlar muayeneden geçmiyordu.Şimdi yansında ha sağa baksın ha sola hafif kusurla geçiriyorlar.
Muayene istasyonları da ciddiyetini kaybetti..
dolayısıyla insanlar en azından 2 yılda bir farları ayarlatma mecburiyetinden kurtulup önünü görmeye çalıştıktan sonra hiç ellemiyorlar artık. :)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #45 : Nisan 18, 2011, 02:51:57 »
çelik jant 195 45 16  colin over bas süs pansiyon  .ön tanpon ızgara ıptali yazıları çıkar paçalıkları çıkar bas onda sonra bak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • usdm corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Nisan 18, 2011, 09:40:45 »
arkadaşlar bende toyotama jant alacam da 15 kasar mı acaba hadı aldım dıyelım basmam mı gerekecek yaylarda çok pahalı 500 lira falan diolar ne yapayım yerdımcı olursanz sevnrm

15 janttan sonra 3.5luk yay yetecektır sana buyuk olasılıkla(ailenlemı kullanıyosun tekmı) yayları ıkıncı el ararsan 250-300 lere bulursun.bence gerıye kalan hıc bırseyı elleme mercekler bence kotu bulabılıyorsan seffaf farlardan bul onları tak...orjınal oynamak daha guzel arabayla....