0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çoş geçmiş olsun , üzüldüm gerçekten Bu tür konular ne kadar çok açılmaya başlandı yaa , ve bu arada gördük ki ; Madde1 ; Bir toyotacıyı toyotasından ancak dış etkenler soğutabilir.
Geçmiş olsun Taşkın... Söylenecek çok şey var ama değmez üç kuruş etmeyen insan müsvedeleri için.
Taşkınım geçmiş olsun kardeşim bende aracımda ilk çiziği gördüğümde aynı duyguları yaşamıştım zamanla taş izleride olusunca o çizik gözüme güzel bile gelmeye başlamıstı şaka bi yana o bölgeye pasta uygula bakalım gecircekmı olmadı benım gibi sende rötüş yaptır bende yarın servisten randevu aldım 3-4 yere rötüş yaptırcam
taşkınım geçmiş olsun başka ne denebilirki ne desem boş yani, bizim insanlarımızda bi çekememezlik var, zevk için araba çiziyolar... taylanında dediği gibi bi pasta dene bakalım ...
ArkadaslarHepınızın yasadıgı sevımsız haller ıcın uzuldum ama emın olun bunlar ne ılktır nede son olacaktır.Ooooof of mustakıl evın olacak cekeceksın garajına rahat rahat uyuyacaksın evınde...Hos farketmıycek taskının alısverıs merkezı meselesı gıbı kullanmayalımmı kardesım arabayı...
taşkın arkadaşım çok geçmiş olsun aaynı olay benim başıma geldi bir ay önce sag arka kapıyı çizmişlerdi mahluklar autokingde lokal boya yaptırdım geçen haftada arka çamurluga e harfi kazımışlar çıldırdım ama elden birşey gelmiyor servet düşmanları oldugu sürece içimizde daha çok canımız sıkılır neyse allah beterinden saklasın
1400 araç kapasiteli Beylikdüzü Migros'ta aynı olayı yaşamıştım ben Taşkın. Deliye dönmüştüm resmen, hatta aynı sinirle buraya konu bile açtım. Muhtemelen pasta cila çıkarmayacaktır ben Sonax'ta yaptırmıştım pastayı. Rötüş boyası aldım götürdü servisten onu da güzel uygulayamadılar açıkçası. Bence en temizi auto kinge git mini hasar kapsamında hallet gitsin yani. Çok çok geçmiş olsun, düşünmemeye çalış. Sakınan göze çöp batarmış...
Geçmiş olsun daha önce kullandığım araç alışveriş merkezinde kapı darbesine maruz kaldı,güvenik kamerasında şahısın dikkatsizliği sonucunda istemeyerek yapılan bir eylemdi peşine düşmedim.Ancak bilerek yapılan davranış niyetini ortaya koyduğunda durum değişir.
Geçmiş olsun Taşkın abi,zor bir durum cidden biziimkinide çizdiklerinde eve bi girişim vardı babam noluyo dedi durumu anlattım yaa nolcak falan ben dahada çıldırdım arabaya inmedim 2 hafta falan :/evet aynen öyle ancak onlar soğutabilir annemle babam satalım diyor içim gidiyor ancak soğutursanız diyorum babam anlıyo beni hafiften ama annem nuh diyo peygamber demiyo :/
Taşkın'cığım,Malesef oluyor böyle şeyler. Daha önce 0km bir Seat Ibiza almıştım. 3. gününde tamponunda bir sürtük olmuştu. İlk arabamdı. Çok sövmüştüm. Gerildiğimle kalmıştım. Volvo'mu defalarca çizdiler. Çok arabama park halindeyken vurdular, sürttüler.Yaris'imin de 3. ayında şoför tarafında ön çamurluktan başlamışlar, arka kapı dahil olmak üzere çizmişler. Astar gözüküyo ha! Anahtar çiziği de değil. Falçata gibi birşeyle çizmişler. Rötuj da yapamıyorum. Beyazlık gözüküyo mavi arabanın boyasından. Gördüğüm gün oturduğum sitenin kamera kayıt odasını darmaduman ettiğimi de hatırlıyorum.Var böyle şerefsizler. Görmiyeceksin abi. Allah'ından bulsunlar inşallah deyip geçeceksin.Biliyorum, canın çok yanmış. Banada kızacaksın ama, görmemekten başka şansın var mı? Boyatsan araba boyalı olucak. Pasta cila ile kapanıyosa ne güzel o ayrı.Geçmişolsun kardeşim. Sövmeye devam et. Sövdükçe rahatlarsın.(Kızma bana görmiyeceksin dediğim için. Benim arabamı gene çizseler gene bende senin gibi köpüreceğim...)
herne diyosan katılıyorm. bizim arabayıda önüne geçen çiziyo. kuaförün önüne park ediyosn adamlr cam lastiğini yakıyo. ara sokakta bi yere çekiyosn arka kapınn oralara kamyon sürterek geçiyor. yoldan yürüyen çocuk anahtarla çiziyo ... düşününce deli oluyorum. çiziyosnda ne anlamı var sana ne katıyo acaba. arkandan sövdürmekten niye bu kadar hoşlanıyosun ?!?!?!
geçmiş olsun taner kardeş... bilirim araba namus gibidir kimsenin ellemesine gönül razı olmaz.. inşallah bidakini yakalarsan beni de ara benimde bi iki çift sözüm olru elbet o arkadaşa
Geçmiş olsun Taşkın, gerçekten ciddi sinir bozucu bir durum. Ancak bir şey soracağım. Anlattıklarına göre bu başına gelen ilk olay değil, peki neden hep seni buluyorlar?
Teşekkür ederim benim güzel kardeşim,senin gibi toyota sevdalısı bir oğlum olsa ayda en az 2 kere satılığa çıkaracağımı açıklarım ki nasıl sinirlendiğini göreyim