Gönderen Konu: Resmen arabadan soğudum..Böyle birşey kabullenilemez......!  (Okunma sayısı 4789 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Corolla 1.6 advance multidrive S
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 56 kere teşekkür etti
  • 98 kere teşekkür edildi
Ynt: Resmen arabadan soğudum..Böyle birşey kabullenilemez......!
« Yanıtla #20 : Eylül 04, 2010, 22:08:53 »
taşkın arkadaşım çok geçmiş olsun aaynı olay benim başıma geldi bir ay önce sag arka kapıyı çizmişlerdi mahluklar autokingde lokal boya yaptırdım geçen haftada arka çamurluga e harfi kazımışlar çıldırdım ama elden birşey gelmiyor servet düşmanları oldugu sürece içimizde daha çok canımız sıkılır neyse allah beterinden saklasın

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 04, 2010, 22:08:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 04, 2010, 22:46:18 »
Çoş geçmiş olsun , üzüldüm gerçekten :(

Bu tür konular ne kadar çok açılmaya başlandı yaa , ve bu arada gördük ki ;
Madde1 ; Bir toyotacıyı toyotasından ancak dış etkenler soğutabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 05, 2010, 00:18:07 »
1400 araç kapasiteli Beylikdüzü Migros'ta aynı olayı yaşamıştım ben Taşkın. Deliye dönmüştüm resmen, hatta aynı sinirle buraya konu bile açtım. Muhtemelen pasta cila çıkarmayacaktır ben Sonax'ta yaptırmıştım pastayı. Rötüş boyası aldım götürdü servisten onu da güzel uygulayamadılar açıkçası. Bence en temizi auto kinge git mini hasar kapsamında hallet gitsin yani. Çok çok geçmiş olsun, düşünmemeye çalış. Sakınan göze çöp batarmış...
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 05, 2010, 00:36:56 »
Geçmiş olsun daha önce kullandığım araç alışveriş merkezinde kapı darbesine maruz kaldı,güvenik kamerasında şahısın dikkatsizliği sonucunda istemeyerek yapılan bir eylemdi peşine düşmedim.Ancak bilerek yapılan davranış niyetini ortaya koyduğunda durum değişir.
Aracımda ve tüm araçlarda, dünyadaki en çok vergi alınan en pahalı benzinini kullanıyoruz.
Aracımıza aldığımız 1 litre akaryakıttan Devlet %67 vergi almaktadır. Benzinin vergisiz litre fiyatı 1 liradır.
Ayrıca stok fazlası benzini devlet yurt dışına vergisiz olarak 1TL ve altına satmaktadır
www.pahalibenzinehayir.com

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Eylül 05, 2010, 00:37:27 »
Geçmiş olsun Taşkın abi,zor bir durum cidden biziimkinide çizdiklerinde eve bi girişim vardı babam noluyo dedi durumu anlattım yaa nolcak falan ben dahada çıldırdım arabaya inmedim 2 hafta falan :/

evet aynen öyle ancak onlar soğutabilir annemle babam satalım diyor içim gidiyor ancak soğutursanız diyorum babam anlıyo beni hafiften ama annem nuh diyo peygamber demiyo :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Eylül 05, 2010, 01:58:57 »
kardeşim şu sıralar tv de bir kalem görüyorum reçine bazlıymış onu denemeni tavsiye ederim
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #26 : Eylül 05, 2010, 02:07:20 »
Geçmiş olsun Taşkın Bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis 2005 1,6 : Öğretmen
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 05, 2010, 02:11:16 »
Arkadaşım kendini üzme. Maalesef hepimizin başına geliyor. Terbiyesiz mi yok memlekette. Atasözü der ki " Kuzuyu güden kurdu görür." Araban yoksa kimse çizemez. Varsa... Üzme kendini canın sağolsun. İnşallah bidaha olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 05, 2010, 02:16:13 »
Taşkın'cığım,

Malesef oluyor böyle şeyler.
Daha önce 0km bir Seat Ibiza almıştım. 3. gününde tamponunda bir sürtük olmuştu. İlk arabamdı. Çok sövmüştüm. Gerildiğimle kalmıştım.
Volvo'mu defalarca çizdiler.

Çok arabama park halindeyken vurdular, sürttüler.

Yaris'imin de 3. ayında şoför tarafında ön çamurluktan başlamışlar, arka kapı dahil olmak üzere çizmişler. Astar gözüküyo ha! Anahtar çiziği de değil. Falçata gibi birşeyle çizmişler. Rötuj da yapamıyorum. Beyazlık gözüküyo mavi arabanın boyasından. Gördüğüm gün oturduğum sitenin kamera kayıt odasını darmaduman ettiğimi de hatırlıyorum.

Var böyle şerefsizler. Görmiyeceksin abi. Allah'ından bulsunlar inşallah deyip geçeceksin.

Biliyorum, canın çok yanmış. Banada kızacaksın ama, görmemekten başka şansın var mı? Boyatsan araba boyalı olucak. Pasta cila ile kapanıyosa ne güzel o ayrı.

Geçmişolsun kardeşim. Sövmeye devam et. Sövdükçe rahatlarsın.

(Kızma bana görmiyeceksin dediğim için. Benim arabamı gene çizseler gene bende senin gibi köpüreceğim...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
« Yanıtla #29 : Eylül 05, 2010, 02:26:03 »
herne diyosan katılıyorm. bizim arabayıda önüne geçen çiziyo. kuaförün önüne park ediyosn adamlr cam lastiğini yakıyo. ara sokakta bi yere çekiyosn arka kapınn oralara kamyon sürterek geçiyor. yoldan yürüyen çocuk anahtarla çiziyo ... düşününce deli oluyorum. çiziyosnda ne anlamı var sana ne katıyo acaba. arkandan sövdürmekten niye bu kadar hoşlanıyosun ?!?!?!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Eylül 05, 2010, 10:10:19 »
Geçmiş olsun Taşkın... Söylenecek çok şey var ama değmez üç kuruş etmeyen insan müsvedeleri için.
Teşekkür ederim Emre abi..İnsan lafını onlar için kullanmak bile istemiyorum..
Taşkınım geçmiş olsun kardeşim bende aracımda ilk çiziği gördüğümde aynı duyguları yaşamıştım zamanla taş izleride olusunca o çizik gözüme güzel bile gelmeye başlamıstı :D :D şaka bi yana o bölgeye pasta uygula bakalım gecircekmı olmadı benım gibi sende rötüş yaptır bende yarın servisten randevu aldım 3-4 yere rötüş yaptırcam :(
Gece kendim soktum dükkana güzel bi pasta cila geçtim birazı gitti ama nafile anahtarı takmış geçmiş şerefsiz..Nazarlık kaldı öle ..
taşkınım geçmiş olsun başka ne denebilirki ne desem boş yani, bizim insanlarımızda bi çekememezlik var, zevk için araba çiziyolar... taylanında dediği gibi bi pasta dene bakalım ...
Teşekkür ederim..Adamlar resmen çekemiyorlar aynen öle..Ama bunu yapan kesinlikle erkek değil içten içe bir hazım sorunu var..!
Arkadaslar
Hepınızın yasadıgı sevımsız haller ıcın uzuldum ama emın olun bunlar ne ılktır nede son olacaktır.
Ooooof of mustakıl evın olacak cekeceksın garajına rahat rahat uyuyacaksın evınde...
Hos farketmıycek taskının alısverıs merkezı meselesı gıbı kullanmayalımmı kardesım arabayı...

Aynen öyle Selçuk abi..İş için gitmiştim gezmeye gitsem neyse diycem zevk sonucu oldu ama bide öle olunca işi hallettiğimede sevinemedim..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Eylül 05, 2010, 10:14:51 »
taşkın arkadaşım çok geçmiş olsun aaynı olay benim başıma geldi bir ay önce sag arka kapıyı çizmişlerdi mahluklar autokingde lokal boya yaptırdım geçen haftada arka çamurluga e harfi kazımışlar çıldırdım ama elden birşey gelmiyor servet düşmanları oldugu sürece içimizde daha çok canımız sıkılır neyse allah beterinden saklasın
Teşekkür ederim abi senin olayı biliyorum evet..Bizim insanımız çirkef ya gerçekten bunu anladım..

Teşekkürler Erdem kardeşim aynen öyle..!
1400 araç kapasiteli Beylikdüzü Migros'ta aynı olayı yaşamıştım ben Taşkın. Deliye dönmüştüm resmen, hatta aynı sinirle buraya konu bile açtım. Muhtemelen pasta cila çıkarmayacaktır ben Sonax'ta yaptırmıştım pastayı. Rötüş boyası aldım götürdü servisten onu da güzel uygulayamadılar açıkçası. Bence en temizi auto kinge git mini hasar kapsamında hallet gitsin yani. Çok çok geçmiş olsun, düşünmemeye çalış. Sakınan göze çöp batarmış...
Yok çıkarmadı zaten Nagihan kendim soktum gece dükkana yaptım bi güzel pasta cila birazı geçti ama çoğu duruyo derin kazımış ya nazarlık kalıcak yada lokal boya yapıcaz...Sakındıkta ne oldu delini biri geldi oydu gitti..!
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #32 : Eylül 05, 2010, 10:19:17 »
geçmiş olsun taner kardeş...  bilirim araba namus gibidir kimsenin ellemesine gönül razı olmaz.. inşallah bidakini yakalarsan beni de ara benimde bi iki çift sözüm olru elbet o arkadaşa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Eylül 05, 2010, 10:23:33 »
Geçmiş olsun daha önce kullandığım araç alışveriş merkezinde kapı darbesine maruz kaldı,güvenik kamerasında şahısın dikkatsizliği sonucunda istemeyerek yapılan bir eylemdi peşine düşmedim.Ancak bilerek yapılan davranış niyetini ortaya koyduğunda durum değişir.
Güvenlik kamerasına baktırdım aracın yanından aynı şekilde o kadar çok kişi geçiyorki inanamazsınız o görüntüyü görünce buna şükür dedim resmen..Napalım olan oldu gerisine bakıcaz artık..
Geçmiş olsun Taşkın abi,zor bir durum cidden biziimkinide çizdiklerinde eve bi girişim vardı babam noluyo dedi durumu anlattım yaa nolcak falan ben dahada çıldırdım arabaya inmedim 2 hafta falan :/

evet aynen öyle ancak onlar soğutabilir annemle babam satalım diyor içim gidiyor ancak soğutursanız diyorum babam anlıyo beni hafiften ama annem nuh diyo peygamber demiyo :/
Teşekkür ederim benim güzel kardeşim,senin gibi toyota sevdalısı bir oğlum olsa ayda en az 2 kere satılığa çıkaracağımı açıklarım ki nasıl sinirlendiğini göreyim :)
Taşkın'cığım,

Malesef oluyor böyle şeyler.
Daha önce 0km bir Seat Ibiza almıştım. 3. gününde tamponunda bir sürtük olmuştu. İlk arabamdı. Çok sövmüştüm. Gerildiğimle kalmıştım.
Volvo'mu defalarca çizdiler.

Çok arabama park halindeyken vurdular, sürttüler.

Yaris'imin de 3. ayında şoför tarafında ön çamurluktan başlamışlar, arka kapı dahil olmak üzere çizmişler. Astar gözüküyo ha! Anahtar çiziği de değil. Falçata gibi birşeyle çizmişler. Rötuj da yapamıyorum. Beyazlık gözüküyo mavi arabanın boyasından. Gördüğüm gün oturduğum sitenin kamera kayıt odasını darmaduman ettiğimi de hatırlıyorum.

Var böyle şerefsizler. Görmiyeceksin abi. Allah'ından bulsunlar inşallah deyip geçeceksin.

Biliyorum, canın çok yanmış. Banada kızacaksın ama, görmemekten başka şansın var mı? Boyatsan araba boyalı olucak. Pasta cila ile kapanıyosa ne güzel o ayrı.

Geçmişolsun kardeşim. Sövmeye devam et. Sövdükçe rahatlarsın.

(Kızma bana görmiyeceksin dediğim için. Benim arabamı gene çizseler gene bende senin gibi köpüreceğim...)
Asla kızmıyorum sana kendini benim yerime koy,aynılarını bende sana söylerdim..Cünkü insan kendini harab etmekten başka hiçbirşey yapamıyor..Hemde hiçbirşey GÜVENLİK KAMERASI olan bir yerde bile..!
herne diyosan katılıyorm. bizim arabayıda önüne geçen çiziyo. kuaförün önüne park ediyosn adamlr cam lastiğini yakıyo. ara sokakta bi yere çekiyosn arka kapınn oralara kamyon sürterek geçiyor. yoldan yürüyen çocuk anahtarla çiziyo ... düşününce deli oluyorum. çiziyosnda ne anlamı var sana ne katıyo acaba. arkandan sövdürmekten niye bu kadar hoşlanıyosun ?!?!?!
Onların hak ettiklerini ben sayfa sayfa yazarımda işte ne buna benım terbiyem, nede burdaki insanların sabrı yeter..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Eylül 05, 2010, 10:25:20 »
geçmiş olsun taner kardeş...  bilirim araba namus gibidir kimsenin ellemesine gönül razı olmaz.. inşallah bidakini yakalarsan beni de ara benimde bi iki çift sözüm olru elbet o arkadaşa
Ah be Ahmet lafla bitse biliyomusun...Lafla bitse..Bitmez..Olan oldu napalım ortada hiçbirşey yok deli dumrul misali..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Eylül 05, 2010, 10:29:10 »
 Geçmiş olsun Taşkın, gerçekten ciddi sinir bozucu bir durum. Ancak bir şey soracağım. Anlattıklarına göre bu başına gelen ilk olay değil, peki neden hep seni buluyorlar?
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Eylül 05, 2010, 10:33:28 »
Geçmiş olsun Taşkın, gerçekten ciddi sinir bozucu bir durum. Ancak bir şey soracağım. Anlattıklarına göre bu başına gelen ilk olay değil, peki neden hep seni buluyorlar?
Herhalde birşeylerimi kıskanıyorlar yada çekemiyorlar..Yada ne bileyim bi problemleri var ama benimle yüz yüze halledemiyorlar sanırım,ben sonuç olarak daha hak ettikleri erkek olamadıkları kanaatindeyim..?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #37 : Eylül 05, 2010, 11:17:13 »
kıskanç adamla bunlar kendilerinin elde edemediği şeylerebaşkaları sahip olnca zarar vermeye çalışıyorlar. Allah'ıdan bulsun...
Sayısal Çıksın Tüm Parayı Arabaya Harcıyacam!!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Eylül 05, 2010, 11:19:53 »
Teşekkür ederim benim güzel kardeşim,senin gibi toyota sevdalısı bir oğlum olsa ayda en az 2 kere satılığa çıkaracağımı açıklarım ki nasıl sinirlendiğini göreyim :)

Valla tavsiye edilmez heran üstüne atlayabilirim babamın :D hoş atlasam benim gibi kuru gibi bişeyi devirmek zor değil oyüzden pek etkileneceğini zannetmiyorum ama :D neyse abicim yaaa boşver babam otoparkta biraz geç dönüş yaptı park için vıjjjt diye bi ses geldi baktım tamponu çizmiş sonra kurbanlık almaya gittik arabanın arkası açıta kalmış tamponu siyah olan bi araba sürttürmüş hala cila yapamadım dediğim gibi anahtarla çizmişler sol arka kapının bitiminden başlayıp stoplara kadar daha geçen gün öndeki sinyal lambasının orasın 3-5 cm bişi çizmişler ben görünce çıldırıyorum ama elden bişi gelmiyor malesef :/

genelde araba temizlendikten sonra oluyor kirli kalsın hiç bişi yapmıyorlar !!!
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #39 : Eylül 05, 2010, 17:18:10 »
haklısınız agalar.. kedi uzanamadığı çiğeri pislermiş....