0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yav kardeşim, sorun çıkarması ayrı, tutmaması ayrı.Bilmem anlatabildim mi
Aman tunç bırak insanlara kızarak efsaneyi üzme 6000'ne kadar patii wuww :)O halde Orjinalinden şaşmayayım TRW'yi taktırayım.
6000 devire kadar patimi ben bikere yaptım 1-2 vites toparlamakta güçlük çeksemde oturdum zırladım nasıl kıydın o efsaneye
el freni ışığı yandıysa fren hidroliğini bi kontrol ettirin arkadaşlar.....
Evet bende öyle duymuştum fren hidroliğinden kaynaklanıyormuş forumda bir arkadaşın başına gelmiş sorunu çözmüştü yanlış hatırlamıyorsam
Tunç, burak gaza geldi
bide ben yapıyım 6000 deviri
izmir için son 12 bi göreyim bakayım çarşı marşı bişey olursa bide ben yapıyım 6000 deviri
evet arkadaşlar içime sinmedi mahallede bir aşagı yukarı yaptım her ani frenlemem de el freni ışıgı yanmakta ?
izmir admını severim ünide 3 kişi kalıyoduk 2 izmirli bide angaralı o da ben
çarşı falan olmazda , olurda karşılayabilirsem seni alırım arabama bi görürsün 7250 yi
kendi konumu alıntı yapayım, evet arkadaşlar nedir ki sorun el freni teline temassızlık , fren hidrolik azalması vs. ?
Evet arkadaşlar beyaz meleğimi dün servise götürdüm;) Komple frenler söküldü ancak ön frenler oldukça iyi çıkt lakin arka kampanaları açtığımızda sonuç::: Biriken yarım kilo toz ve tertemiz balatalar(Artık Balata demiri bittiğinden frene baastıkça ısındıkça rengarenk olmuş) Yeni balatalarımı taktırdım şimdi kafam rahat lakin yinede korkuyorum durmayacak diye