0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu kadar yorumdan sonra halaa kararsızsanız ikisinide alın...
evet yorumlar güzel ama 1. mesajım anlatmamda eksik kaldım sanırsam mesela 1.4 terra vvt-i motor değilmi2001 1.6 vvt-i sol spesyal var 18500 öbür yanda 2002 1.6 terra 17000 ikiside çekik göz bu çekikgözlülerin kaç çeşidi var acaba aralarında fark nedir bunları bilen bi kısa anlatsa çok memnun olurum
2001 1.6 vvt-i alabilrseniz iyidir en full modeli şu aralar en düşük 17.500 ama terra modeline bakarsanız 15 16 ya bulabilirsiniz sonuçta vvt-i 4afe'ye göre yeni bir teknoloji ve daha az yakıyor yinede sizin bileceğiniz iş ama 2001 1.6 gayet rahattır kaçışı yakışı performansı gayet güzeldir
VVT-İ daha mı az yakıyor arabam şehir içi 15 kr yakıyor efsane kasa kadar lpg ye uyum sağlayan bi başka araba yok iddialıyım
Lpg aşağı yukarı iki kasada aynı yakar.Muhim olan benzinde kimin az yaktığı bende iddialıyım
Hay yarabbi idialısın harikasın efsane kasa kadar lpgye uyum sağlayanda yok yarın bu arabayı satıp bitane efsane alıyorum lanet olsun öffff yeter be Mehmet abi bişi sormuş cevaplıyoruz adam hala idialıyım idialıyım başlatma idiana yaa allah allah Ayrıca bizim araçta lpg yok kıyaslama yapamazsın babanın kullandığına göre
Peki performans olarak hangisi
Gerçi o kasalar benzinden yaptığı tasarrufu, yağ'dan geri alıyor, orası ayrı mevzu ama Performans tamamen sürücüde biter
Benzinden ne kadar tasarruf yaparsa araba hıncını yağdan çıkarıyo yağ yakan arabam olsa direk satarım sen ne diyosun yağ çubuğunu çektiğimde full de olacak
Ben söylemekten bıktım.Hepsi yağ yakıyor diye bir şey yok.Ona bakarsan bende freni tutmayan arabaya binmem ama.....