Devir klima devri bende klimasız araçlara bakmayın bile derim...
bu kadar yorumdan sonra halaa kararsızsanız ikisinide alın...
evet yorumlar güzel ama
1. mesajım anlatmamda eksik kaldım sanırsam
mesela 1.4 terra vvt-i motor değilmi
2001 1.6 vvt-i sol spesyal var 18500
öbür yanda 2002 1.6 terra 17000
ikiside çekik göz bu çekikgözlülerin kaç çeşidi var acaba
aralarında fark nedir
bunları bilen bi kısa anlatsa çok memnun olurum
evet yorumlar güzel ama
1. mesajım anlatmamda eksik kaldım sanırsam
mesela 1.4 terra vvt-i motor değilmi
2001 1.6 vvt-i sol spesyal var 18500
öbür yanda 2002 1.6 terra 17000
ikiside çekik göz bu çekikgözlülerin kaç çeşidi var acaba
aralarında fark nedir
bunları bilen bi kısa anlatsa çok memnun olurum
terralarda 4 cam otomatiği yok tamponlar aynalar gövde renginde değil sis farı yok bildiğim kadarıyla 2 airbag var ama sol specillarda 4 airbag 4cam otomatiği sis farı tamponlar aynalar gövde renginde yani eklenti olarak iyi
3 gündür net kopuk değerli yorumlarınız için tş ler karar verdim denk gelirse 2000 ve üzeri terra çekik gözlü veya 96 97 98 gli xei olur
arkadaşlar 96 model xei tüplü işli gri renk ön kaputta ve sol çamurluk boyalı tavan ve bagaj güneş yanığı var iki amorsitor istiyor
sahibi 11 dedi bende 10 dedim sizce normal değilmi bu arabaya bu fiyat
2001 1.6 vvt-i alabilrseniz iyidir en full modeli şu aralar en düşük 17.500 ama terra modeline bakarsanız 15 16 ya bulabilirsiniz sonuçta vvt-i 4afe'ye göre yeni bir teknoloji ve daha az yakıyor yinede sizin bileceğiniz iş ama 2001 1.6 gayet rahattır kaçışı yakışı performansı gayet güzeldir 
VVT-İ daha mı az yakıyor arabam şehir içi 15 kr yakıyor efsane kasa kadar lpg ye uyum sağlayan bi başka araba yok iddialıyım
Lpg aşağı yukarı iki kasada aynı yakar.Muhim olan benzinde kimin az yaktığı bende iddialıyım
VVT-İ daha mı az yakıyor arabam şehir içi 15 kr yakıyor efsane kasa kadar lpg ye uyum sağlayan bi başka araba yok iddialıyım
Hay yarabbi idialısın harikasın efsane kasa kadar lpgye uyum sağlayanda yok yarın bu arabayı satıp bitane efsane alıyorum lanet olsun öffff yeter be

Mehmet abi bişi sormuş cevaplıyoruz adam hala idialıyım idialıyım başlatma idiana yaa allah allah

Ayrıca bizim araçta lpg yok kıyaslama yapamazsın babanın kullandığına göre
Bencede onu sat efsane kasa al

Ayrıca 50 tl benzinle 1.5 ay idare ediyoz genelde lpg de kullanıyoruz ama arada kısa mesafeler için benzinde kullanıyoruz
Lpg aşağı yukarı iki kasada aynı yakar.Muhim olan benzinde kimin az yaktığı bende iddialıyım 
Sende ne model Corolla var ?
Hasan iddalaşma abicim, o kasalar, bizim kasadan az yakar

Akıllı Motor - Az Yakıt - Çok Performans
Gerçi o kasalar benzinden yaptığı tasarrufu, yağ'dan geri alıyor, orası ayrı mevzu ama

Performans tamamen sürücüde biter
Ben söylemekten bıktım.Hepsi yağ yakıyor diye bir şey yok.Ona bakarsan bende freni tutmayan arabaya binmem ama.....
Freni tutmayan arabaya bende binmem lastik ebatlarını düzgün seçerseniz problem yok çok güzel tutuyor 175 te hemen kızaklıyor 185 de böyle sorun yok en azından benim arabamda yok
Benim 185 taban Hasan, ama hala tutmuyor
Hasan öle bişey diyorsun ki vvt iların hepsi yag yakıyomus gibi.Abicim sen dedin 99-2001 hatta 2002 yide ekleyelim onlarda yag yakma sorunu vardı düzelttiler.Benim aracım 2004 vvt i evensistede versodada vvt i var..Performansa gelince arabaya görede değişir..Benimle heyecan yaşamak isteyen bir kaç ae 101 den bir kacı acı bir vites sesiyle geride kaldı..Sen sanma vvt i lar hantal yerindne kalkmıyor..Benim arabayı alperene verecem sen onla yarış ben yaşlandım artık