0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Üç ay önce eşime 38.500'e 2004 Corolla HB otomatik vites bir araç aldık evin ikinci arabası, ama bazen bende kullanıyorum.İnanın uzun yolda 2012 Avensisimden ağırlığından başka bir farkını göremedim.Yol tutuşu stabil 140 bin km hatasız değişeni boyası kesinlikle yok sizce bu arabaların fiyatları nasıl formda konuşulmuş bende bir sorayım dedim.Saygılarımla...
hocam corolla sol otomatikler maalesef karaborsada. az km'lisni ve temizini bulmak mucize olan da satmıyor. satan da abartıyor. 46 bine kadar yazan gördüm. sürüş zevki bağımlılık yapan, konforu ve yerden yüksekliğiyle güven veren, ağzına kadar dolu atak bir araba. çoğu sıfır araçtan daha iyi ve donanımlı olduğunu söyleyebilirim. maalesef bundan sonra üretilen auirisler bunun tadını vermiyor.
Bayram öncesi beklersen iyi fiyata satabilirsin. Advanced 2014 otomatik benzinli sadece 4 bindeki araç için 73 e inmişlerdi. 70 in altı olur diye tahmin ettim...
Şu sıralar üniversiteye giden kayınçoya corolla hb bakıyorum şöyle 110 km ye kadar.Fiyatlar acayip uçuk.2005-06 modele 42 isteyen bile var.Normal olan fiyatlarda hemen satılıyor araç zaten.Akşam saat 22 gibi ilana yeni konan üstelik galeri ilanı 2008 model 60 bin km değişensiz 4 parça boyalı auris 38.750 gördüm.Ayıp olur ertesi gün sabah ararım diye aramadım.Sabah ilana bir baktım ilan yok satılmış.Adam yazıyor piyasasından 2-3 bin fazla sonra bekleyip duruyor.Aracım satılmadı oluyor.E satılmaz tabi.En iyi piyasayı galericiler biliyor.üç dört tane galericiyi gezip aracına fiyat alacaksın sonra üzerine 2-2,5 bin koy alsana piyasa fiyatı.Hafta sonu kayınpederin connect için galericileri gezip fiyat aldım.24 bin tl verdiler.İlana 27 den koyduk.Ertesi gün 26 ya verdik.Herkesin malı kıymetli ama bide ederi var.Her zaman şu lafı sevdim."Bir malın fiyatını satıcı değil alıcı belirler"
Arkadaşlar memnuniyetle kullandığım aracımı ev almak için satmak durumundayım. Alırken biraz uygun fiyata almıştım. Satış için ne kadarlık bir fiyat öngörsem acaba? Aracımda kaza, boya, darbe, değişen yok. 10 000 bakımını yeni yaptırdım.
Aracımı şu an itibari ile satmış bulunmaktayım. Aracımdan ayrılmak çok zor geldi. Fakat satmaya mecburdum. Ödeme yapmam lazım.
Mustafa Bey aracınız 60-62 bin TL arası alıcı bulur bence.