0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o ne yala...bu muhteşem 3 lüyü tanıyom ama nerden... ya siz ne ara bir araya geldiniz..kader mi hayrola naginin aracada mı mod yapceniz...bence naginin bu resimden haberi yok gibi... gibi.. ama güzel kare.. bu resim kendinden çok bahsettirir malum kişi olaya katılınca...
Geldim geldim tamam sakin olun beyler heyecana gerek yok. Beyler dedim hande ablacım çünkü sen gayet sakinsin zaten Hööyyttt dağıtırım bu siteyi bak Ne yani orjinal boyutlarda jant lastik kullanmak yasak mı günah mı ayıp mı?! Beğenmeyen yayını da alır gelir o sırada jantı lastiği de büyütür tabii, o zaman bir şey diyemem Öyle monitörden konuşmak kolay tabii hıh! Ayrıca asaltlanmayan yollar var bizim burda hangi yaydan bahsediyorsun. Ahh ahh çekmeyen bilemez tabii anacım.
Nagi yarın geliyomusun bak yengen bekliyor
Mesut ora yoksa sizin evin ora mı?Öndeki aracı çıkaramadım kimin arabası. Nagihan sen bakma millete abisi arabanın altı değdi mi için gidiyor resmen. Kırç diye bi ses geldi mi bittiğin an resmen. Allah nazardan saklasın arabanı da. Benim küçük yeğene de Yaris alcaz bakalım kısmetse yalnız kızcaaz çok ufak kaybolur arabanın içinde
ortadaki facelift(mesut abinin araç) en güzeli dimi murat ne de olsa son hb corollalar e12 hb facelift en güzel kasa
Beni çok güzel bir şekilde misafir eden Mesut abime ve Ayla ablama buradan da teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim. Dün Gebze'deydim, yüksek lisans için mülakatım vardı ve sonuç artık Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Fizik yüksek lisans öğrencisiyim Kampüsten sonra Ayla ablamların evine gittim. Sohbet muhabbet çay kahve, sonra Mesut abi için yemekler pişirdik derken akşamı ettik. Biraz geç olsa da dışarı attık kendimizi, çok güzel bir yere gittik, canlı müzik ördekler su sesi ördeğin donmuş yumurtası derken üşüdük ve kalktık Sağolsunlar Oktay ve Suray da eşlik ettiler bize. Gerçekten çok güzel vakit geçirdim, tek kötü yanı sabahında 6 buçukta kalkıp işe yetişme çabasıydı, tabii Mesut abi de benim yüzümden erken gitmek zorunda kaldı işe Nispet yapar gibi olmasın ama artık bende Gebze Mc tayfasındanım, dün gruba kabul belgemi aldım
Hayırlı olsun Nagihan artık uzman öğrenci oldun Epey bi yemek pişirmiş olmanız lazım Mesut için. görünüş 1,2 araba gibi ama maaşallah 3,0 araba gibi yakıt alıyor
Hayırlı olsun nagihan.Ekip şahane valla..Ne gibi vasıflar gerekiyor bu ekipe katılmak için.Aranızda sıhhiyeci eksik ise Hande aplam başhekim bende sıhhiyeci olarak dahil olabiliriz..
Ablam benim mesajı görmemiş anlaşılan görmemiş iyi olmuş kaşınalım birazzz
o akşam beni arayıp gıcık ettiler... kıskançlığımdan haftasonu yataklara düştüm....