0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başınız sağolsun Emir Bey, ben de babamı kaybettim, ne kadar zor olduğunu iyi bilirim.Sloganı sevdim ama şimdi "benim annem Toyota kadar güzel, asil, güçlü, zarif " gibilerinden bişey isteriz, bilmiyorum artık!
İlk resim yapan kıza hastayım çok aşırı bir tatlılığı var umarım öyle bir kızım olur Toyota toyota toyota
reklamı birebir izleyememiştim, dün şirketi bizim ufaklık aradı konuşmalar aşağıdaki gibi;-efendim oğlum,beni mi aradın...-babaaaa duyuyormusun...-efendim Eren birşey mi diyecektin !-sen toyota gibi adammışsın...-kim söylediiiii-televizyondaki kız söyledi-nasıl bi kızdı tanıyormusun!!!!-çok güzel kız baba... sonra içimden bu veletin geleceği için elimi çabuk tutmam gerektiğini düşünerek kahkahalar içinde evrakların içerisine gömüldüm...
babam hep 2.el tofaş-fiat tarzı arabalarla gecirdi omrunu.. mezun oldum ve işe başladım.. aklımda babama konforlu bir araba almak vardı.. hem de sıfır.. ve en sonunda onu da kandırıp 2009'da corolla almıştım.. o arabaya bindiği ilk günkü halini hiç unutamam.. 60 yaşındaki adam çocuk gibiydi cok mutlu olmuştu.. beraber kullanıyorduk arabayı.. ta ki; 13 nisan gününe kadar.. gemide seyirdeyken haber aldımki herşeyim olan babamı o çok sevdiği arabasında kalp krizinden kaybettim.. o yüzden bu reklam beni duygulandırdı.. içimden geldi paylaşmak istedim sadece.. yoksa çok güzel bir reklam.. tebrikler ToYoTa..!
-nasıl bi kızdı tanıyormusun!!!!-çok güzel kız baba...
emir bey başınız sağolsun diyecek söz bulunamaz bende ilk toyotam ve babamla ilgili bir anı paylaşayım müsadenizle:babamın ilk arabası 43 yaşındayken aldığı skoda 120 L motoru arkada olan onu aldığı gün çok mutluydu sanırım 3 yıl sonra toros alınca ya bu nasıl güzel araba demişti 2006 yılında ilk arabam olan toyota mı alınca annem ve babamı alıp adanaya kardeşimin yanına gittik babam anneme dönüp hanım hiç böyle bir arabaya bineceğimizi düşünebiliyormuydun deyince direksiyonda ağlamamak için kendimi zor tutmuştum nede olsa anadolu adamı aza kaanat eden biri benim şimdi 2008 corollam var bazen babam kızıyor yeter oğlum bak çoğu kişinin binemediği araban var sen hala dahada yükseğini istiyorsun deyince hep o gün aklıma geliyor benim babam adam gibi adam
Oğlun işi biliyor benim babam çok yakışıklı diyen kız cidden çok tatlı abi öyle kızımın olmasını isterim
Allah bağışlasın... çok güldüm...
çok hoş....benim babam da bir araba aldığımda "neyse bunu kullan sonra kendine yenisini al bunu bana ver" diyor....
zamanı geldiğinde o da olur ercüment... )) onu söyleyecek kızımızda var ercü )))http://i53.tinypic.com/21mcchl.jpghttp://i54.tinypic.com/y2d8y.jpgsöyleyiş tarzı aklıma geldikce bende çok güldüm...
eeeeeeeeeeeeeee haketmiyorlarmı ?