0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu başlığı tam olarak yazabilir mi biri çok merak ettim de çıkaramadıklarım var Hayırlısıyla git gel inş Burak.
Amma çok eğitim var Burak abi döndüğünde ilim irfan sahibi oluğ geri dönücek aydınlanıcak valla
şimdiden hayırlı teskereler. izmir yazları acemilik eğitimi için en güzel yerlerden biridir herhalde gidince logo altını kırmızı yapalım mı?, farlara xenon takalım mı? diye girmezsin olaya inşallah
Ulaşım personel okulu ve eğitim merkezi eğitim araştırma birinci ulaşım eğitim taburu/gaziemir izmir / kısacası şöför olucan :)tahmınen 45 gun eğitim süresi var burak gazıemir güzel yer ama sen fark etmiycen cunku yemın törenıne kadar cıkamıyacaksın gaziemirde anneannem oturuyor askeriyeye cok yakında insallah onun ziyaretine geldiğimde sanada uğrayabılırım
çok sağol nagi cümlemizin evlatları inşallah, amma velakin uzun tarafını bende bilmiyorum sanırım ercünün yazdığı gibi olsa gerek.. öylemi diyosun ercü, veririlermi ordada altımıza bitane corolla acep hahaha aklımda var, giderken bi jant lastik,farlara xenon,bagaj yazı iptal, camlara film, sonra askerlik +15 hay maşallah ne tabela vardır şimdi orda aldığım duyumlara göre cennete hoş geldiniz yazıyomuş kapısında ne kadar doğru ne kadar yalan, gelin laannn taylan toyotaclub tugay buluşması
kesinlikle öyle abi tabi cennete hoş geldiniz yazıyor hatta girişte hurmayı ve pamuğu veriyorlarmış
ercü bakalım seni nasıl karşılayacaklar nizamiyede...?artık pamuklumu olur yoksa haydarlımı kısmetine hee...
öyle birşey yazmıyor avutma kendını benım 2 tane arkadasım orada askerlik yaptı cok rahatlardı inş o rahatlıgı sende bulurusn kardeşim kısmetse tuncu turkayıda kapıp geliriz inş
sana ve seninle beraber tüm asker kardeşlerimize abilerimize hayırlı teskereler
hayırlı teskereler.
Hayırlı teskereler. Benim yer. Ne yap ne et 3. bölüğe düşme dermişim. Komutanlar hep değişmiştir tabi 2000 de askerdik orda. Gaziemir ulaştırma okulu, ey gidi. bi 8 kaldık orda. Acemilikte ordaydı, ustalıkta:) Kısa dönem tabi
sana şimdiden hayırlı teskereler genç asker.giderken yanında pudra götür malum havalar sıcak ayakların bota alışkın değildir.eğer ayağına vurma gibi durum olursa ıslatır öyle giyersin ayağına cabuk alışır.birde sivil ayakkabın kaç numara ise botu aynı numaradan al birkaç gün ayağına vurabilir ama ıslatırda giyersen cokta sorun olmaz.birde yara bandına ihtiyacın olabilir.kolay gelsin ...
vay vay vayyy askerr, kazan mubarek olsun, vışş anılarım depreşti, ilk gun aklıma geldi de ne zor du yaa hiç bitmicekmiş gibi geliyor insana, günü kurtarmak zor oluyor ama arkana dönüp bakıncaaa ,,,450-350-150-99-9 son 2 rakam sihirlidir , hayırlısıyla o rakamlara düş anlarsın gelelim sadede, napcan nasıl gelcenn kimle gelcenn ne edicennnkarşılayalım seni burda herhangi bir ihtiyacın var mı ?
273 KD mi?
sağolasın abi ayaklar bota alışkın sıkıntı yaşamaz inşallah... bakıcaz artık..inşallah be tunç'um bi başlasında allahın izniyle sonu gelir heralde, düşünmen yeter kardeşim, büyük ihtimal efsaneyle gelicem amcaoğlu falan onlar bırakıcak gibi şimdilik, ama gelin karşılayın izmiri bilmiyoz toyotaclub karşılama töreni isteriz
Burak abi postal farklı bir boyut ama uyarmadı deme ben kışın kullanıyorum 1 hafta alışana kadar yolda yürüyemiyorum Diyorumya sen 5inde gel uğurlıcaz seni dönüştede karşılama yaparız
diyosun bi bakalım ercü can atıyorum gelmek için emin ol