0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oğuzhan abı en guzelı pıoneer en kalıtelısı bu bence... benım 2 gun once pert olan efsanemde tam 20 yıllık comp. tarzında hoparlor var pıoneer fakat gecenlerde arkadasın gazına gelerekten arkadasın arabayla bı test yaptık bas ları kapattık - 10 yaptık ve sesı sonuna kadar actık ve gordum kı yenı hoparlorlerı bastırdı ustelık arkadasın hoparlorlere amfı de baglı benım tavsiyem pıoneer fıyatıda uygun gıbı geldı bana..http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/CarAudioVideo/In-Dash/DVD-Receivers/AVH-P3200BT
Oğuzhan 1 milyara antepte sıfır pioner var bence biraz fazla istiyor kardeş.Sıfırı o fiyata rahat bulursun zaten..
Güle güle kullan kardeşim.Abicim montajını yaptırdıgın yere mümkünse E12 ler için double çerçeve fiyatı sorsana.Bende tridenti takayım bari.Para vermem kullanır geri veririm
Hayırlı olsun
Abi aleti aldım.. Bunun 0 ları 1.600 den fazla.. Ayrıca arkadaş geri görüş kamerası, dijital tv antenini de gönderiyor.. Montaj fotoğraflarını koyarım.. Ve alet hakkındaki yorumlarımı da
Neşetim ne zamandır aradıgımı bulmuşsun taktıktan sonra hemen cihaz görüşlerini yaz bekliyorum
97 abı =)yanlıs olmasın... perte yakın bıse oldu :Dmotor carptı arabaya ama babamın bı huyu wardır ne kazalı arabayı hasarlı sekılde kapı onunde bekletir nede o arabayla oyle gezer :Dsanayıde 2 gunde hallettıler duzeltmeler yapıldı fakat farlar hala ıç taraftan kırık allaha emanet duruyo abı