oğuzhan kardeşim bende düşünüyordum araştırdım ve en iyilerinden biri kenwood çıktı tavsiye ederi
Arkadaşlar yorumlarınız varsa alabilirim. Yarın çok geç olmadan yorumlarını yapın lütfen
Oğuzhan 1 milyara antepte sıfır pioner var bence biraz fazla istiyor kardeş.Sıfırı o fiyata rahat bulursun zaten..
Oğuzhan 1 milyara antepte sıfır pioner var bence biraz fazla istiyor kardeş.Sıfırı o fiyata rahat bulursun zaten..
Abi aleti aldım.. Bunun 0 ları 1.600 den fazla.. Ayrıca arkadaş geri görüş kamerası, dijital tv antenini de gönderiyor.. Montaj fotoğraflarını koyarım.. Ve alet hakkındaki yorumlarımı da
hayırlı olsun. umarım memnun kalırsınız. JVC pro sistemlerde de kullanılan bir ana ünite... iyi bir seçim.
Abi aleti aldım.. Bunun 0 ları 1.600 den fazla.. Ayrıca arkadaş geri görüş kamerası, dijital tv antenini de gönderiyor.. Montaj fotoğraflarını koyarım.. Ve alet hakkındaki yorumlarımı da 
Neşetim ne zamandır aradıgımı bulmuşsun

taktıktan sonra hemen cihaz görüşlerini yaz bekliyorum
Neşetim ne zamandır aradıgımı bulmuşsun
taktıktan sonra hemen cihaz görüşlerini yaz bekliyorum 
Tamamdır

Piyasadaki en kaliteli cihazlardan biriymiş.. Öyle diyorlar.. Bakalım ..
97 abı =)yanlıs olmasın... perte yakın bıse oldu :Dmotor carptı arabaya ama babamın bı huyu wardır ne kazalı arabayı hasarlı sekılde kapı onunde bekletir nede o arabayla oyle gezer :Dsanayıde 2 gunde hallettıler duzeltmeler yapıldı fakat farlar hala ıç taraftan kırık allaha emanet duruyo abı
97 abı =)yanlıs olmasın... perte yakın bıse oldu :Dmotor carptı arabaya ama babamın bı huyu wardır ne kazalı arabayı hasarlı sekılde kapı onunde bekletir nede o arabayla oyle gezer :Dsanayıde 2 gunde hallettıler duzeltmeler yapıldı fakat farlar hala ıç taraftan kırık allaha emanet duruyo abı 
Benim sadece tampon 4 günde hallolduğuna göre, pert sayılırmış

Hiçbirşey olmamış anladığım kadarıyla
çamurluk ezıldı ve on kaput yamuldu farlar tampon komple indi murat abi

allahtan yarım metre daha gıtmemısım yoksa aranızda olamayabılırdım abılerm :/ ondan 1 hafta oncede ercan abılerın orda sanayı tarafında şehir içi mınıbuslerının sanayıye cıktgı yoldan uctum ters yoldan yarıs yapıoduk arkadasla ..polısı bı gordum alt yola ucusa gectm

artk frene basınca tak tak tak ses gelıo ve hafıften araba sallanıo salıncaktan tahmınımce bu gun yada yarın sanayı yolu gozukecek bana