Gönderen Konu: Cama yapıştırılmış olan sticker nasıl sökülür acil yardım !!!!  (Okunma sayısı 37593 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ercüment;

Araç üstü reklam yapanlar sökme işleminde ispirto kullanıyor. Ama ispirtoyu sıkmak kafi değil, beraberinde maket bıçağı ile dikkatlice etiketi yüzmek gerekiyor. Maket bıçağı olarak uzun ince olanları tercih etmelisinki esneyerek yüzeyin şeklini rahat alabilesin.
En zor olan, araç üstüne yapıştırılan barkot etiketini servis araçlarımızın etiketlemesi sırasında bu şekilde söktüklerini gördüm.
Pruva Neta

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ercüment;

Araç üstü reklam yapanlar sökme işleminde ispirto kullanıyor. Ama ispirtoyu sıkmak kafi değil, beraberinde maket bıçağı ile dikkatlice etiketi yüzmek gerekiyor. Maket bıçağı olarak uzun ince olanları tercih etmelisinki esneyerek yüzeyin şeklini rahat alabilesin.
En zor olan, araç üstüne yapıştırılan barkot etiketini servis araçlarımızın etiketlemesi sırasında bu şekilde söktüklerini gördüm.

tinerle yapıcam maket bıçağıda yapıcam tabiki :) teşekkür ederim Selçuk abi :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
sentetik tiner olmasın  selülosik tiner  olsun
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
 kaputun üstüne  dökülmüş olan japon yapıştırıcısını ne temizler arkadaşlar boyaya zarar vermeden
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
göze batmıyor ise hiç elleme, fazla ise yeni boyaya ihtiyacın olacaktır.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Evladım, canım, camdan sticker sökmekde mi acil, hasta etmeyin adamı ulaynnnn!! :lol: :lol: :lol:
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
bolca margarin sür  üzerine,iyice emsin sonra gayet kolay bi şekilde çıkartabilirsin.
cam sillede temizledikten sonra bi şey kalmaz

Not:margarini kaportaya yapışan zift lekelerindede kullanabilrsin,oldukça işe yarıyor
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
bolca margarin sür  üzerine,iyice emsin sonra gayet kolay bi şekilde çıkartabilirsin.
cam sillede temizledikten sonra bi şey kalmaz

Not:margarini kaportaya yapışan zift lekelerindede kullanabilrsin,oldukça işe yarıyor

Evladım, canım, camdan sticker sökmekde mi acil, hasta etmeyin adamı ulaynnnn!! :lol: :lol: :lol:

göze batmıyor ise hiç elleme, fazla ise yeni boyaya ihtiyacın olacaktır.

kaputun üstüne  dökülmüş olan japon yapıştırıcısını ne temizler arkadaşlar boyaya zarar vermeden

ve tinerle hallettim :D mission complete :D yine elimden bir uçanla bir kaçanın kurtulduğu anlardan birisi :D

Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Margarınde marka fark edermı?? ;)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Güle güle kullan Ercüment, yeni sticker daha güzel durmuş ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
Güle güle kullan Ercüment, yeni sticker daha güzel durmuş ;)

Sağol Emre abi :) dün yapıştırmıştım onu bugünde üstündeini söktüm :D arabay renk geldi neydi o öyle yanmış sticker :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
Sorun çözülmüş ama bir tavsiye de benden olsun. Sıcak hava tabancası yada saç kurutma makinesi tutun üzerine. Altındaki yapışkan madde tekrar eriyerek kıvama gelince rahatlıkla sökebilirsiniz. Ama tabii yüzey ısıya duyarlı ise dikkat etmek gereki plastik maddelere eriyebilir. Sizinki gibi etiket plastikse oda erir kurtulursunuz ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
pazar ğünü deneyecem margarin olayını

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
margarini daha 3 gün önce zift için kendim denedim,işe yarıyor kesinlikle
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new