0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkür ederim sizdede aynı araç var sanırım kesinlikle deneyin farkı görüceksiniz
bende 94 gli var ama resimlerden baktım farklı değil galiba. bu gün 2 saat önce gördüm toyota da mavi gösterge vardı çok hoşuma gitti geldim buraya sen yapmışsın vallaha tam aradığımı buldum gibi oldu yani...
bende kıyamıyordum abi ama napiiyim benide şeytan dürttü
Aslında hemen yapacaktım ama bazı yerlerin aydınlanmaması beni rahatsız eder , Devir ibresinin üst kısmı falan neden karanlık kalmış ki acaba?
Elinize sağlık bence çok güzel duruyor. Ama kullanımda sıkıntı oluşturursa bilemem tabii.
Çok güzel olmuş Ercüment. Güle güle kullan
fotoğraftan dolayı öyle gözüküyor Erdem abi yoksa canlı olarak gayet güzel gözküyor
Eskişehire gelince bakacam artıkın , bugün sökecektim , aldım elime tornavidayı , sonra nedense kıyamadım vazgeçtim.
alalım giderken ercü takar
Ercüment Kardeş,göstergeyi yerinden nasıl çıkarttın.Ben bugün denedim arkasındaki kablolarla beraber geliyor sanki.Yanlış birşey yaparım korkusuyla geri kapattım.Ayrıca ortadaki (klimanın düğmeleri)ışıklar ara ara sönüyordu elimle vurunca düzeliyordu.Bugün oraya da el attım sonuç:artık lambanın biri hiç yanmıyor diğeri dayağa devam .Üzerinde 1,4v 4w yazan ledlerden bulabilir miyim?Eski televizyonlar gibi dayakla çalışan sistemdeki arıza ne olabilir.Bu hafta sorunu çözdüm çözdüm,çözemedim arabada terlik taşıyacam
Güzel olmuş ellerine sağlık