Arkadaşlar biraz yoğunum şu sıralar.
40 ile 45 yanak arasında o kadar bir rahatlık farkı yok ama jantı 17 aldığınız zaman 195 lastik olmuyor yani bulunmuyor mecburen 205 takmak zorundasınız buda size yakıtta biraz fark yaratıyor ama önemsemeyin önemli olan yol tutuş ve fren mesefesi buda 205 taban lastikle süper, mesela benim aracım Dizeldi ve motor gücü araca göre fazla geliyordu aldığımda üzerinde bulunan 195 15 lastiklerim ile araç viraj hızlanmalarında ve ani hızlanmalarda ön kayıyor patiye kalıyordu 205 taban yaptıktan bu sorunum kalkmış oldu.
205/40 17 takdığımda benide çok tırsıtdılar yok ince yanak balon yapar vurur vs diye ama takdıktan sonra alıştım sert bir kullanıcı olmama rağmen bahsedilen sıkıntılardan hiç yaşamadım ama yinede çukurlara dikkat etmeniz gerekli, kışın kullanmamanızı dilerim yağmurda daha çabuk kayarsınız ve çukurları göremezsiniz.
Yay konusuna gelecek isek ben eirbach 3.5 yay aldım hiç bir sıkıntı yaşamadım sert değil gayet yumşak bir süspansiyona sahipti.
Not: 1- 17 jant takacaksanız Mutlaka yay takın orjinal yayları ile tavsiye etmiyorum aracı kaydırabilirsiniz.
2- 17 janta 45 takmayın sürtme yapar.

Yinede karar sizin

2F+Samsung+S760&make=Samsung+Techwin]KENOX S760 / Samsung S760[/URL] at 2010-02-04