0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alper'den soğudum...
ben de tatilden soğudum ya, klima altında yatmaktan her yerim ağrıyor şu an
vedat kendine bir tip yapmış afrikalı sanarsınız dükkana gelen müşteriler korkuyor saten birde ince pos bıyıgı var allah esirgeye bayan müşteri gelmesinn..Selahattin iyi çocuk iiyi çalısıyor..By mübarek ayda hayrıma birde tunça iş verdim bakalım beğenmesem kovarım nede olsa sendikaları yok
Afrikanın bağrından yarın geldim. Açım, susuzum. Ben çalışmayacağımda kim çalışacak. Evde 24 çocuk, 5 hanım, 2 aslan birde antilop mama bekler .
abi nasıl bi evdir orası mağrada kalıyorsunuz herhalde
Buralar çok sıcak olur 4 mevsim Ercümentçim. Aslan sırtlan derken mağaraya kurulduk. Biraz kurt, çakal vardı, kovaladık. Şimdi kabile olarak Mağaradayız. Gelecek tatilde Günay afrikaya beklerim.
Arkadaş dün gece elemanlarla aynı levele gelmiştim dün gecede oynasam fark atıcaktım ki gece bakıma girdi oyun Bu vesileyle bırakıyorum bende Boston- Newyork gezmek varken ne işim var car la town la
aeeeooo aaaeeeeooo ooooeee ayinler nasıl kıyafet getirmek lazımmı
Yok kıyafet mıyafet yok.
hopbalaaa bize bi değişiklik olsa kıyafetsiz olmaz yaprak olsada razyım yani
ya seni severim. Sen 2 çınar yaprağı giyebilirsin . Töööbe ya:D
sağol Vedat abi bende seni seviyorum çınar yaprağıysa problem yok
Ayıpsın. Bu kıyağıda afrikada bir ben yaparım .Geçen zulular misafir ağırlamış, misafirlere erik yaprağı dağıtmışlar. Hemde birer tane. Çok ilkeller canım .
ercü senin yarisin arka tamponu nerde
Arkadaşlar oyundan ve forumdan bir süre uzak kalıcam... Zaten oyundan geri kalınca gerilerde kalırım hiç sevmem bu işi Ama Seloom sana bi süpriz var Fusion Akarrrr