0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tuncay abi benım atom karınca 100 beygire kadar
Hemende yanlış anlıyon abey yahu Senin tühhkana çay içmeye geldimdi ben
yahu ben hep arabamı yıkıcam , jant değişimi bilmem ne level e göre mi oluyor arkadaşlar ?
yarışı anlayamadım 2 komşum var yardım....
cevap istiyoruuuuummm....
Ya bende baktım da şu oyuna hiçbişi anlamadım. Bıyık v.s yaptım sonra para falan istedi.
Hande abla şimdi orda race basıyorsun yarışıyorsun yarışta redline yaparsan - puan alıyorsun mümkün olduğunca gri bölgede değiştir ama erken değiştirme bu sefer puan az olur. Yarıştığın rakibin arabasını göremiyorsunilk sen veya o yarışıyor onun puanı belli oluyor snein puanın belli oluyor ona göre birinizden biri kazanıyor. Arabanın motoru nekadar güçlü olursa okadar fazla puan alıyorsun
yok yok mod değil garajımda jant değiştirme işi yag değişimi vs. gibi iş level e göre mi oluyor ?
gri bölgede neyi değiştireyim allaam yareppim.....
vitesi ablacım şimdi ilk başlıyacağın zaman 3 tane sarı ışık yanıyor ardından yeşil yeşil ışık yanar yanmaz hemen bas ortadaki tuş gibi şeye daha fazla puan alırsın ondan sonra basılı tutmana gerenk yok o ibre kırmızıya yaklaşırken griin en sonunda değiştir perfect yapabilirsin daha fazla puan alırsın
ay 3 vites mi var sadece uuffff....peki birde yanlışlıkla duvar gibi bişey almışım, satamıyorum de geri, zor bela kutuya attım onu ne yapayım?