Gönderen Konu: helejon seti  (Okunma sayısı 2814 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: helejon seti
« Yanıtla #20 : Ağustos 19, 2010, 15:10:21 »
aslında ben beyaz elegant alacaktım 2009 olan siyah eleganttı ve bakımı cok zordu beyaz olarakta sadece ellerinde comfort extra vardı navigasyonlu melih bey onu önerdi iyikide bunu almışım memnunum.onu 3 günde bir yıkıyordum bunu 2 haftada bir yıkıyorum.
makyajlı kasada eskisine göre en beğendiğim değşiklik dreksiyon ve arka tampondaki reflektörler eskisi traktör romorklarındakine benziyordu.
bide araçlarımızın değerini iyi bilelim artık beyaz renk tek tük gelecekmiş.

aynen ama bence o farların altındaki beyaz fosforlar varya orada stop icin led olsa cok cok daha tatlı dururdu? sence ?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 19, 2010, 15:10:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 19, 2010, 17:03:02 »
evet sadece o fosforlar dil bence butun arka far gurubu led olmalıydı bir çok firma arka far gurubunu led yapyor artık.

aslında dediğin fosforlu kısmın altına şerit led sığarsa senin dediğin şekilde yapılabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #22 : Ağustos 20, 2010, 10:37:32 »
evet sadece o fosforlar dil bence butun arka far gurubu led olmalıydı bir çok firma arka far gurubunu led yapyor artık.

aslında dediğin fosforlu kısmın altına şerit led sığarsa senin dediğin şekilde yapılabilir.

ya benimde aklıma geldi ki sıgacagındanda eminim ama işte far içi açma konusunda şupheliyim yaa kapatamassam :D kırılır felan filan olursa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #23 : Ağustos 20, 2010, 18:32:11 »
ya benimde aklıma geldi ki sıgacagındanda eminim ama işte far içi açma konusunda şupheliyim yaa kapatamassam :D kırılır felan filan olursa

kırılmasına kırlmaz ama yinede boş ver uğraşmaya deymez.

bu arada sizin ön plaka uzun heralde keşke dallas plaka isteseydiniz daha cok yakısyor corollaya.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #24 : Ağustos 21, 2010, 01:52:33 »
kırılmasına kırlmaz ama yinede boş ver uğraşmaya deymez.

bu arada sizin ön plaka uzun heralde keşke dallas plaka isteseydiniz daha cok yakısyor corollaya.

evet ama özellkle ben oyle istedm eski 2009 corolla vardı eski kasada on ızgarayı kapatıyordu ozellkle boyle istedim ızgaranın onune dusmuyor bana göre boyle ızgara felan kendini daha guzel blli ediyor daha hoş duruyor... ki zaten orjinalde tamponda yer kare yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #25 : Ağustos 21, 2010, 04:29:36 »
evet ama özellkle ben oyle istedm eski 2009 corolla vardı eski kasada on ızgarayı kapatıyordu ozellkle boyle istedim ızgaranın onune dusmuyor bana göre boyle ızgara felan kendini daha guzel blli ediyor daha hoş duruyor... ki zaten orjinalde tamponda yer kare yani
zevkler ve renkler tartışılmaz.
kare veya düz pek bişe farketmez benim 2009 dada kareydi yine kare istedim dediğin gibi tampondada yeri kare zaten ondan sordum.
zaten corollaya hepsi yakışyor ama benim kare daha hoşuma gidyor.
coğunlukla herkes düz taktırıyor. belkide farklı diye kare hoşuma gidyor.:D