0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben konu kaynatmam.Yorum yazacağım konuya da smile koyup kaçmam.Saçama sapan manasız yorumlarada göz yunmam.Kendinizle karıştırmayın
yiğidim dünyanın öbür ucunda da sinir oldun iyimi... sinirden şiştin valla ))) yada çok yemekten mi )))
Yiyecek bulsakta şişsek abi bu gavur ellerinde
patates ve suya devam...) görüyormusun işte gavur ellerinde bir dilim ekmeğe bile hasret kalırsın... ))))
ha şöye dağıtın ortamı....gurbet sıla ekmek su detrjan boya badana ..hurma baklava..dağıtın dağıtın havayı... varsın konuda dağılsın ...ne diyoduk akşama ne var menüde..
Murat sana gıcık oluyom lan gelince atlıcam üstüne ne acımasız bi yaratıksın sen yahu Mangal konusunda nispet burda nispet yazuk ulaa biraz acı adama yahuu menüymüş
He tulumba yok artezyen Ben uyuyorum arkadaş millet kavga ederken daha az geriliyordum yahu
bak bak sen gerilme ben birileri ile kavga ederim izle....
kimsenin biyere kactığı falan yok lan adamı sinir etme sen ne gıcık bişeysin be...yorum yazacak konun vardı da biz mi yazmadık...sizin kavgalarınızın altında kalan konunun neyine yorum yazıyım.konuyu saptırma sacma sapan manasız yorum yapan falan yok...birseyler yamadan önce kendini tart güzel kardeşim,ben senin yerinde olsam utanırım yaşımı 2 ye katlamış birisine böyle artistlik yapmaya,saygısızsın sen,vede hadsizsin.....
Seni kendi ruh halinle baş başa bırakıyorum.Tehtidlerin veya yaptığın diğer hareketler hiç umurumda bile değil.Konu hakkında da hala elle tutulur bir yorum yapan yok...
konuyu acan adam mı ki ulan,kaale alınıpta yorum yapılsın!!!