0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ön takım komple elden geçti.direksiyonu bıraktığımda yada frene bastığımda araç bi tarafa çekmiyor.
Abim arabanın sınırlarını fazlamı zorluyorsun
50-60 normal değil. lastiklerim iyi diyosun, rot-balanstada birşey yok diyosun sen bence yine de bi göster derim aracı...
pirelli
Kardeş sen merak etme girdiği gibi çıkıyor
50-60 ile virajı alırken ne kadar zorlayabilirsin ki ya , bnm arabada şu anda lastik yok,rot-balans yok,50-60 da virajı alırken el freni bile çeksem savurmuyo
kardeş derken kelımelerını duzgun seçmenı öneririm aramızda 5 yas kadar fark var bu bir.İkincisi kahvehane ve kıraathane gıbı bır ortamda değiliz Erdi .Hoş saygı yada meraklısı birisi olmasamda hıtaplarını düzgun secersen sevinirim.Bu arada övünerek girdiğin virajlar bır gun katılın olmasın.Bana bu hitapların Burak tolga erdoğan kardeşimizi aklıma getirtti.Oda yaptıgı hızları sitede yazardı.Ama kötü bir trafık kazasınla aramızdan ayrıldı hıc yoksa onu örnek al.
Taylan abim şimdi kötü olmayalım ben aracı nasıl kullanayım kdz.ereğli yolunda (abim kullanıyor ehliyet yok şu anlık )Ben göründüğü gibi hız delisi değilim (NFS serisinde ah etmen )
haa şöyle ehliyeti al söz sana ben formula 1 pistini kapatıcam orda basarsın basabıldıgın kadar ama ehliyesız hız yapma ,hatta arac kullanmak
valla ne desek yok ikna olmuyosun o bozuk diyoruz yok, bu bozuk diyoruz yok, 100-110 derecelik bir viraja o hızla giren ae101 zaten kendini atar, çünkü viraj kabiliyeti ve fren sistemi olmayan bir araç kendisi...
101 kötülemeyelim