Gönderen Konu: Bu nasıl araba park etmek.....  (Okunma sayısı 3979 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Ynt: Bu nasıl araba park etmek.....
« Yanıtla #40 : Ağustos 14, 2010, 22:54:50 »
Harbiden öküzmüş yav !!!
Geçmiş olsun...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 14, 2010, 22:54:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ağustos 14, 2010, 23:28:15 »
Cidden öküzler çok olmaz böyle şey bizde kurbanlık almaya gittiğimizde arabayı en ileriye soktum yoldan en uzak noktaya ama adam sağ tqarafı sürttürüp geçmiş ve siyah iz var şuanda  !!! !!! >:( >:(  bizim öküz tam yerinde gelip sürttürmüş

çok çok geçmiş olsun abicim.

bişeyden daha bahsediyim daha dün otobüse binmeden 2-3 saat önce dayımın arabasını yıkamaya götürdük (2005 1.4 terra) istanbulda tampona birisi yapıştırıcı dökmüş donup kalmış adamda bunu kir zannedip basınclı hortumu tamponun dibine kadar getirip boyayı kazıdı bide o yetmiyormuş gibi ön tarafta motorun alt koruma plastiğinide yerinden çıkarttı yani öküzler heryerde heran hayatımızın içinde bunları alıp yakıcaksın  >:( >:( >:( !!! !!!
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ağustos 16, 2010, 10:05:39 »
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Maalesef yapacak fazla birşey yok. İnsanlarımız çok duyarsız ve dikkatsiz. Özellikle şirket arabası yada kiralık araç kullananlar. Hiç dikkat etmiyorlar. Olatın olduğu saatte ben işteydim. Resimleri eşim ve komşular çekmiş. O yüzden kamyoncu arkadaşa özel ilgi gösteremedim. İftarımı onunla açmak isteridm.:) Komşular sağolsun benim arabyi ileri aldılarda tampon kurtulmuş yoksa tamponu elimize alırdık. Allah herkesi daha beterinden korusun. Herkese tekrar teşekkürler.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ağustos 16, 2010, 10:33:12 »
hasan abi çok geçmiş olsun...

tamponu oraya bırakıp kaçmamış allahdan... imzana baktıkca kamyoncunun nasıl birşey olduğunu anımsayabiliyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ağustos 16, 2010, 11:37:46 »
Geçmiş olsun ucuz yırtmışınız da ... Öküz arkadasımızada helal olsun onu öyle park edebilmiş ve kücük bir cizik vererek buradanda yaklaşmak lazım ya ulu orta girseydi tanponu indirseydi.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Ağustos 16, 2010, 12:28:35 »
çok geçmiş olsun.bu öküzlerden biri ile daha önce tanışmıştım.ne yazık ki sizin kadar şanslı değildim.
http://www.kirmizimavi.org/forum/index.php  --- Mavi Ateş --- Kardemir Karabükspor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ağustos 16, 2010, 12:58:11 »
Arkadaşlar biraz abartıyorsunuz sanırım. Herhangi birimizin başına dalgınken, kör noktaya düşmüşken vs bu gelebilir. 90 kişi adama ÖKÜZ diye küfretmeye gerek yok. Adam kaçmamış, kavga etmemiş, arabadaki çizik yok denecek kadar küçük. Direksiyona oturduğumuz anda, hatta oturmaya bile gerek yok, araba sahibi olduğumuz anda bu riskin 1000 katını zaten alıyoruz. Bunla yaşamayı öğrenmezsek kafayı sıyırırız hepimiz. Geçmiş olsun tekrardan, ama takmayın kafaya bu kadar.
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ağustos 16, 2010, 13:14:23 »
   Hasan bey geçmiş olsun.Benim ön tampon komple değişti geçen hafta.Polis kayıtlarına maalesef faiili meçhul kaza olarak geçti :(
Arkadaşlar biraz abartıyorsunuz sanırım. Herhangi birimizin başına dalgınken, kör noktaya düşmüşken vs bu gelebilir. 90 kişi adama ÖKÜZ diye küfretmeye gerek yok. Adam kaçmamış, kavga etmemiş, arabadaki çizik yok denecek kadar küçük. Direksiyona oturduğumuz anda, hatta oturmaya bile gerek yok, araba sahibi olduğumuz anda bu riskin 1000 katını zaten alıyoruz. Bunla yaşamayı öğrenmezsek kafayı sıyırırız hepimiz. Geçmiş olsun tekrardan, ama takmayın kafaya bu kadar.
   Diğer bir açıdan sende haklısın Umut abi....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ağustos 16, 2010, 13:20:16 »
   Hasan bey geçmiş olsun.Benim ön tampon komple değişti geçen hafta.Polis kayıtlarına maalesef faiili meçhul kaza olarak geçti :(   Diğer bir açıdan sende haklısın Umut abi....

Özcan abi senin craftermı kaza geçirdi yoksa binekmi aldın bi aralar satıcam diyordun crafterı ben 2 hafta yoktum takip edemedim burayı. :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Ağustos 16, 2010, 13:22:20 »
   Ercü park halindeyken Peugeot 206'ya çarptılar.Aşağıdaki linkten takip edebilirsin konuyu.

http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/bir-kaza-haberide-benden-olsun/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ağustos 16, 2010, 13:28:59 »
   Ercü park halindeyken Peugeot 206'ya çaprtılar.Aşağıdaki linkten takip edebilirsin konuyu.

http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/bir-kaza-haberide-benden-olsun/

Geçmiş olsun abicim.  :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Ağustos 16, 2010, 13:36:52 »
   Sağolasın Ercü...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ağustos 16, 2010, 13:53:43 »
umut kardeşim yerden göğe kadar haklı.adam hiçbir hasar vermemiş,oçizik denen zararı o araç veremez bir kamyonla öyle çizik atabilecek sürücüye bir araba hediye edilse azdır.oçizik ya daha önce vardı yada birileri nekadar yanaşmış diye oraya bir şeyler sokup çizmişler.bu kadar abartma olmaz.direksiyona çıkan insanlar biraz edpli ve hoşgörülü olmak zorundadır.hiç ummadığın anda çok daha kötü bir hata yapabilirsiniz.benim bir müşterim iskenderunludur,geri geri giderken annesini ezip öldürdü.Allahın gücüne gider,devamlı öküz edebiyatı.görende arabayı hacamat etti sanacak.e5 te bir kamyoncu arka sol çamurluğumu ve tamponu mahfetti ben sizlere bahsini bile etmedim,yol halidir diye.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Ağustos 16, 2010, 13:57:05 »
hepsini bir tarafa bırakın iki gündür konuştuğumuz forum kuralları nezaket türkçe kurallar vs. konularına hiç uymuyor burda yazılanlar....

o kadar çok hakaret içeren sözcük yazılmış ki ben okurken utanıyorum...

bu hatayı görmezden geldiğim anlamına gelmiyor ben de kızdım yapılan harekete arabanın çizilmesine....

ama ne olur biraz daha kibar olalım...
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ağustos 16, 2010, 14:00:26 »
umut kardeşim yerden göğe kadar haklı.adam hiçbir hasar vermemiş,oçizik denen zararı o araç veremez bir kamyonla öyle çizik atabilecek sürücüye bir araba hediye edilse azdır.oçizik ya daha önce vardı yada birileri nekadar yanaşmış diye oraya bir şeyler sokup çizmişler.bu kadar abartma olmaz.direksiyona çıkan insanlar biraz edpli ve hoşgörülü olmak zorundadır.hiç ummadığın anda çok daha kötü bir hata yapabilirsiniz.benim bir müşterim iskenderunludur,geri geri giderken annesini ezip öldürdü.Allahın gücüne gider,devamlı öküz edebiyatı.görende arabayı hacamat etti sanacak.e5 te bir kamyoncu arka sol çamurluğumu ve tamponu mahfetti ben sizlere bahsini bile etmedim,yol halidir diye.
Abi sağolasın, sevindim beni anlayan biri çıktığına :) Bugün çizik için öküz dersiniz adama, yarın 1 saniyecik dikiz aynasına baktığınızda bir çocuk çıkar önünüze Allah korusun, konuşacak tek kelimemiz olmaz...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Ağustos 16, 2010, 14:05:17 »
:alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Ağustos 16, 2010, 15:12:01 »
Herkese tekrar teşekkür ederim. Ben arabamın neresinde ne çizik var bilirim hepsini. O küçük çizik de kamyoncunun eseri. O küçücük çiziği gündeme getirip de büyütmek değil benim derdim. Bu adam sokağın başındaki girilmez tabelasına rağmen sokağa girip arabnın üstüne çıkarcasına araba parkediyor. Ben bu tür dikkatsiz, kurallara uymayan insanların şoförüm diye yollarda gezdiğini gündeme getirmek için konuyu açtım. Tabelaların ne anlama geldiğini bilmeyen adamlar araba kullanıyorlar hemde kocaman kamyonları. Yoksa tamponda oluşan küçücük çizik için konu açmadım. Benim arka tamponda 5 cm çapında bir çukur var. Çiziğinde değilim. Onu komşular görmeseydi bekleyeceğini de sanmıyorum. Benim arabamdaki bütün çizikler o sokakta oldu. Hiç biriside kapımı çalıp haber vermedi.
Kimse mükemmel değildir. Herkes kaza yapabilir. Ama insan araba kullanıyorsa ve ara sokaklarda işi oluyorsa biraz daha dikkat etmeli. Tabelalara bakmalı. Ters yola girmemeli. Orası ara sokak o sokakta çocuklar oynuyor,  insanlar var. Şoförüm diyen adam diyen adam çok daha dikkatli olmalı.

Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Ağustos 16, 2010, 15:20:01 »
Abi çocuk koltuğu taşıyor olmasın :D.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.mildan.net
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Ağustos 16, 2010, 15:25:29 »
Abi çocuk koltuğu taşıyor olmasın :D.
Aklımdasın Vedat merak etme daha gelmemiş :) Tkipteyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Ağustos 16, 2010, 15:32:07 »
:D hihihi
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.