0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar biraz abartıyorsunuz sanırım. Herhangi birimizin başına dalgınken, kör noktaya düşmüşken vs bu gelebilir. 90 kişi adama ÖKÜZ diye küfretmeye gerek yok. Adam kaçmamış, kavga etmemiş, arabadaki çizik yok denecek kadar küçük. Direksiyona oturduğumuz anda, hatta oturmaya bile gerek yok, araba sahibi olduğumuz anda bu riskin 1000 katını zaten alıyoruz. Bunla yaşamayı öğrenmezsek kafayı sıyırırız hepimiz. Geçmiş olsun tekrardan, ama takmayın kafaya bu kadar.
Hasan bey geçmiş olsun.Benim ön tampon komple değişti geçen hafta.Polis kayıtlarına maalesef faiili meçhul kaza olarak geçti Diğer bir açıdan sende haklısın Umut abi....
Ercü park halindeyken Peugeot 206'ya çaprtılar.Aşağıdaki linkten takip edebilirsin konuyu.http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/bir-kaza-haberide-benden-olsun/
umut kardeşim yerden göğe kadar haklı.adam hiçbir hasar vermemiş,oçizik denen zararı o araç veremez bir kamyonla öyle çizik atabilecek sürücüye bir araba hediye edilse azdır.oçizik ya daha önce vardı yada birileri nekadar yanaşmış diye oraya bir şeyler sokup çizmişler.bu kadar abartma olmaz.direksiyona çıkan insanlar biraz edpli ve hoşgörülü olmak zorundadır.hiç ummadığın anda çok daha kötü bir hata yapabilirsiniz.benim bir müşterim iskenderunludur,geri geri giderken annesini ezip öldürdü.Allahın gücüne gider,devamlı öküz edebiyatı.görende arabayı hacamat etti sanacak.e5 te bir kamyoncu arka sol çamurluğumu ve tamponu mahfetti ben sizlere bahsini bile etmedim,yol halidir diye.
Abi çocuk koltuğu taşıyor olmasın .