Toplam Oy Verenler: 27
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Foto kelimesi hep başta bide sonra olcak şekilde bi şeyler türetin Aydın İsminin tersi "NidyaFoto". Hem yabancı bi tarzı oldu Nede olsa Antalya'da Türk'ten çok gavur var Ha bide şu geldi aklıma FotoGrafia (Fotoğrafya) Etnoğrafya müzesi gibi "Tarihten bu güne enstanteneler..." Sloganınıda hazırladım tamam
Foto-sentez ilke ve uygulama biçiminizi belirtir.Yolunuz açık olsun,başarılar.
Şimdiden hayırlı olsun Aydın, Fotoroman da düşünülebilir isim için...
hayırlı olsun bol kazançlar adreside alalımda uğrarız
Hayırlı olsun yeni mekanınız.. beyin fırtınası şeklinde 3-5 tane peşpeşe yazacam Tabi bunlar benim zırvalamalarım oldu sizin söyledikleriniz içinde "fotorama" kulağa güzel geliyo...
Fotorama'nın com ve net uzantılı sayfaları mevcut hatta başka uzantılarda bile sayfalar var. www.fotorama.com.mx gibi. Şayet Internet üzerinden reklama önem vereceğim diyorsan bu isim yatar. Yok internet önemli değil akılda kalsın Antalya'da görenler bana yeter diyorsan iyi bir isim olur fotorama.Google amcaya sordum FOTOMAKARA isminin henüz kullanımda olmadığını öğrendim domain kontrolü yapmadım ama bunu da düşün derim.
FoToYoTa
kardeş öncelikle hayırlı olsun benim aklımada fotojenik yada Fransızca photogénique olabilir.
Aydın sonuçta oraya göre düşünmek gerekir. Fotorama güzel Futurama yı çağrıştırıyor. Hatta onun öğelerini de kullanabilirsin. Linkte fotolar varhttp://www.google.com.tr/images?hl=tr&q=futurama&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=Wr9lTOG6L4yUOI_moYoN&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDwQsAQwAw&biw=1272&bih=602
foTOyota diyen arkadaşlara +1 :D