0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
baştan sona okudum ve dogru anlamışım yasin abicim sen yanlış anlamışın bak aşagıya 2009u söylüyor burak abi de
Yasin bey şimdi siz diyorsunuz ki 2. viteste 120 yapmaz. Yanlış veya yalan söz söylemeyeyim de. Ben 97 1.6 xei benzinli araçla 2. viteste 110'u devirdiğimi çok iyi biliyorum(Kesici devreye girmedi). Herhalde 120 de yapar.Şimdi o videoda vitesi kaça attı ne yaptı tam kestiremiyoruz. Ama bence vites 5'i görmüyor. Benim araçta çok dikkat ettim. 3000 devirde 100 yapıyor. tam 4000 de ise 140. Bu konuda kesinlikle bi yanlışlık yoktur. Hatta bi arkadaş bulabilirsem bir gün bi kayıt yapar, sizlere de izletirim.Yasin bey sizin araç 1.6 heralde. Valla ben o kadarda anlamam bu işlerden ama ilginç doğrusu. Biri 140 yapıyor diğeri 120. Bu fark neden kaynaklanıyor. Bunu bilen arkadaşlar varsa izah ederlerse biz de öğreniriz.
2 gün önce adanadan ankaraya geldim.bilmiyorum çok ilgisi var mı ama uzun yol olunca motor iyice ısınmıştı.5. viteste140 km/s hıza geldiğimde motor devri 4200 olmuştu.araç 2007 vvti 124 hp corolla.daha fazla hızlanmak istemedim devir artınca ses de artıyor rahatsız ediyor.bana biraz fazla gibi geldi servise gösterecektim ama sanırım gerek yok.
2. viteste 110 kesici girmeden çok zor. Benim arabayı yakmam lazım...
İki önceki arabam citroen saxo vtr 1.6 90 beygirdi. Onunla her türlü denemeyi yapmışımdır. 2.viteste 95-100 arası devir kesici devreye giriyordu ki o arabanın 2. vites aralığı gerçekten uzundu. Modifiyesiz efsane kasa ile 2de 120 yapan varsa ki ben inanmam elinden öperim.
yaşasın 6. vites.. 3 bin devir , 120 km/h
devir saatin arızalıdır.200 de 4000 olamaz