0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yada cenneti
Ya w Osman , acaba diyorum ben geceleri oruç tutsam kabul olunurmu, zaten yarasa gibiyim geceleri oturup gündüzleri uyuyorum, en erken uyanış saatim öğlenden sonra 2 - 3 gibi
içinden geliyosa tut tabiki ama biraz gönülsüz gördüm seni onun için dedim
valla ben işim geregı azıcık orucu uykuya tutturucam bu sene ama ins kabul olur ama ramazanın zevklı yanıda var orucumu havuza girerek bozucam
Her ne kadar kafir olsamda , hiç bir ramazanda orucumu bozmam
Kemal Abi, bu yazacaklarımı sende biliyorsundur ama tutamadım kendimi .kimse bir başkasını, o kişi kabul etmedikçe kafir diye sıfatladıramaz. Günahkar olabilir insan. Günah işlediğini kabul etmek, insanı müslüman yapar, dinden çıkarmaz.Yaptığının günah olmadığını iddia eden kişi, işte o kişiye çok dua etmek lazım.Alkol alıyorum, gecelere akıyorum, madde bağımlısıyım, eşime ihanet ediyorum, hırsızlık yapıyorum, tüyü bitmemiş yetimin hakkına giriyorum, günah işliyorum diyen kulun sıfatı, günah işleyen kuldur.Ben bunları yapıyorum ama bunlar günah değil. Kitabı şöle oku bak günah değil. Bu ayeti şöle düşün bak bu serbest diyen kişiye çok dua etmek lazımki toparlansın.Not: Para ve imanın kimde olduğunu Allah bilir.Sevgiler, saygılar
Gel de bizim siteye(İhlas) inanç dersi ver Vedat abi ya... Şu forumda yazdıklarını çıksan tv de konuşsan herkes seni izler yani
Gel de bizim siteye(İhlas) inanç dersi ver Vedat abi ya... Şu forumda yazdıklarını çıksan tv de konuşsan herkes seni izler yani.
Alkol dışında hiçbirisini yapmıyorum, sende abartıyorsun yani
Zekeriya hoca II