0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim Hakkı abi,en kısa zamanda görüşcez inş
vala taşkıncığım,ramazan dan sonraya kadar ben yokum istanbulda,bayram dönüşü her an olabilir...
12 eylül pazar ğününe ne dersiniz bayram sonrası
Hayırlı olsun
Taşkın bey hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela ve de ceza vermesin! Güle güle ailenizle beaber...
hayırlı olsun....ayrıntılı fotoğrafları uygun bölümde paylaşırsanız seviniriz...
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız temennilerimle...
Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela ve bakımlar haricinde servis yada tamirci yüzü göstermesin inşallah... Darısı başımıza İnş İsmail abi bitanede sen patlat da bomba trabzona gelince turlayalım Teşekkür ettim..
ooooooo taşkınım hayırlı olsun artık buluşmalara gelmek sorun olmaz kızımızıda alır gelirsin.... hayırlı uğurlu kazasız belasız günlerde
Anaaaammmm kimler gelmiş kimler Hadi gözün aydın Taşkın kavuşmuşsun gözbebeğine Kazasız belasız günlerde kullan inşallah, sorun sıkıntı yaşama hiçbir zaman... Sevincini o kadar güzel yansıtıyorsun ki çoğumuz senin kadar bu mutluluğunu paylaşıyoruz güzel günlerde kullan...
Evet hande ablası bak geldi ufacık tefecik diyemicem eh işte prenses diyorum o kurdeleden sonra Adam koyunca üzerine gözüme ayrı bi güzel gözüktü.. İnşallah hep beraber bi gün iftar sofrasında bol bol sohbetlerini ederiz
İkinizin isminide hep karıştırıyorum valla.. Oldumu hanımefendi