0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynen abi kaldırımda bekliyorlar müziğin sesini açan hız yapanları hemen haber ediyorlar ilerde trafik polis bekliyor sorna muck muck
neyseki bana hiç rastlamadı bi kaç kere kaldırımda yaya gezerken farkettim sivilleri...istasyona çıkınca hemen aklıma geliyorlar artık
ehliyetin hayırlınuğurlu olsun kazasız belasız günlerde ilk aldığın yere atar basarlar bizim buralarda adettendir..ıslat baklaım..madem ehlliyet aldın notlarında bayağı güzel...ama şunu sakın unutma sinyalsiz hiçbir yere dönme..ne sağ ne sol ne ana yol ne tali yol yaya saygı sürekli sabır her zaman..stresiz ve sakin.. sinyalide tam döneceğin zaman verme... döneceğin ana 50 ile 150 metre kala ver.. dikiz aynalarını sürekli % 40 oranında kullan sürekli gözlerin onlarda olsun işte o zaman şoförsün..iyi gezmeler tozmalar..ehliyetle iş bitmiyor..ALLAH babacığana ve cep harclığına zeval vermesin
şimdi ehliyetin önüne arkasını iyice ezberllemiştir elinden düşmüyodur her gördüğüne göstermiyorsa başka hiçbisey demiyorum borucu cenavar
Hayırlı olsun darısı başıma
aynı gün nasıl aldın ya ehliyeti 2 3 güne ertelerdi emniyet genelde
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler Darısı benim başıma
allahtan banada rast gelmedi özellikle faça şahinleri durduruyorlar mehmet k.b konunuda gasp ettik ama
hayırlı olsuninşallah kazasız bellasız bir ömrün olur(darısı bana)
ben hala alamadım yahu dosyayı bekliyorum, bu hafta çıkar dediler ama bakalım. parası da hazır bekliyorum hayırlı olsun kardeşim Allah kazasız belasız kullanmak nasib etsin
sorma ya bilseydim memlekette alırdım koca istanbul'da şahinle direksiyon sınavıda entresan :S
auris de çok uçlarda olmuş yahu ama şahinde abes oluyo azcık 89 model olduğunu söylesem neler olur kim bilir
şahin işde eski yeni bilmem yarım tur attım tamam yeter bu kadar dedi müfettişler onu bilirim
kaç aldın sınavdan ?
3 kere stop etti 95 aldın helal arabadan da olsa bıraktılar bizden birini sonra hocalar konustu bi daha girdi geçti