0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya bende salı olsun derim, bu akşam urlada bi yemeğe davetliyim, pazartesi çok büyük olasılıkla akşama doğru ayılırım
Şimdiki jantları kaça satıon
Aksamdan beri bana satmaya calisiyor zaten yaaa alda kurtulayim NEset Tailoo bence bu jantlar pek hos degil kardesim ya
CMS 40 alsın bu adam ya
hocam resimlerin çözünürlüğü çok büyük resimler bende açılmıyor resimlerin linklerini paylaşabilirsiniz biz tıklayıp ayrı bir sayfada açalım daha iyi olur.
şahınemı bınıyoruz len ne cms si
o zaman 205/40/17 borbet tak seni onlar paklar olum napacan sen böle jantları ya CMS ya Borbet
oyle bisey yaparsa konusmam onla
araba zaten cayır cayır, bide bu beyaz jantlar acaip açmış yaabi daha araba aldığımda beyaz alıp yantlarınıda beyaza boyatacam, kırmızıyada çok iyi gitmiş beyaz jantbenim beje uymaz ne yazıkki, acaba bende bej mi boyatsam, hani gold diyorlar
Siz bırde cıplak gözle yakından görün emın olun cok cok begenırnısınız Hakan abı söylemişti bu jantlar radarın gözünü alıp ceza yemekten kurtarıyormuş tuncu
Ama 35immm o ne yaaav yaniyorr efsanaa maaasallah kardesimm cok hosuma gitti ya la Uzun suredir aklimdaydi bu beyaz jant isi biraz butce de ayiriyordum ancakkkk simdi 35imle yay cekicez ebayden o yuzden janta para kalmaycak Ne yapsam yav benim jabti zimparalayip boyasam bir daha geri donusu olmaz Kollarda kalin cok mu kotu olur acep
Aksamdan beri bana satmaya calisiyor zaten yaaa
Taylan ADR tak sen bilader