0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beklemek güzeldir bazen, sevgiyi ona verdiğin değeri büyütür Yarın kavuşuyormuşsun hayırlısıyla ama bir şey kalmamış Bol bol hasret giderirsiniz artık, gece arabada falan uyursun sen
Ya kavuşcaz artık çok atlattılar beni sabırsızlaştım iyice Napim ilk sıfır arabam """""nasip oldu"""" bakalım gelsinde yatağımdan daha rahattır eminim
plaka biraz yamuk gibi düzeltmek lazım
bizim oralarda plaka yamuk değilde başkaa yeri eğri düzeltmek lazım derler..Başka yeri yazmayayım yasaklı edepsi toyoyacı olmak istemem
arkadaşlar bide şu ara kırmızı toyota logoları ile ışıklı AURİS kapı eşiği peşinde koşturuyorum nerden bulabilirm acaba.sanırım sitede bir arkadaşta vardı yerlerini bilen varsa ve bana yardımcı olabilirse çok sevinirim...
http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/isikli-kapi-esigi-montaj-%28adim-adim%29/140/ aradığınız başlık bu olsa gerek size yardımcı olacaktır...
Yagız ben bu akşam üstü yada yarın kesin arabamı alıyorum en sona benım araba kalmış zaten 3 plaka kalmış..Aldıgımda telefonlaşırız benım aksarayda tanıdıklar var bi yerde buluşur gideriz uyarsa bende zenon taktırcam aldıgım zaman
burak ilginden dolayı çok teşekkürler.çok yardımcı oldun sağol