0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ucuzsa olurmu sizce
yönetim nerede su atakan arkadaşa bir uyarı da bulunsanız bu bir degil iki degil üç degil kac kez oldu herkezi n düşüncesine bir seyler buluyor üyeler burda yönetim nerede
Ahmedim yine germişler seni yaa..Sıkıntı yok rahat ol aa
AHMET ABİ RAHAT OL GERİLME
SıKıNTı YoK Taşkın dostum senin araba gelmedi hala ben ona gerginim Ya hiç sorma Ahmedim darlandım daa oyaladılar iyice basıcam plazayı Rahatım rahatım ama bencede biraz daha fazla kollu jant bak sen şahsen benimde pek hoşuma gitmedi Ucuz olsa olur mu demişsin ya sen buldun mu jantları bir yerde? Fiyatı nedir?Birde büyük harf bağırmak anlamına geliyor biliyorsun düzeltebilirsen seviniriz;)
Ya hiç sorma Ahmedim darlandım daa oyaladılar iyice basıcam plazayı
Yok yav araba geldi Ahmedim plazada plakada belli oldu ama ruhsat bi turlü cıkmıyor adamın onunde var 350 tane araba hepside aynı plazanın e bende cıldırıyorum burda işte napalım
abi arkadaş vefat etti konuşayımda ona göre
Bu mesaja iki şekilde cevap verilebilir....1- Nazik yönetici cevabı...Metin Bey konuyu dikkatli incelerseniz yönetim zaten olaya dahil olduğu ve Atakan arkaşa siz mesajınızı yazmadan BİR gün önce ceza verildiği açıkca ortadadır, sizi biraz daha sakin ve dikkatli davranmaya davet ediyoruz....2- A.C.D. cevabı...Artistlik yapıp eleman cezayı aldıktan sonra birgün sonra yönetim nerde yönetim nerde diye bağıracağına, adam gibi takip ette sende boşa gerilme insanlarıda boşa germe....