0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadasta 2011 avensisine brc taktırdı gayet memnun
brc my 10 kullaniyorum. 15bin oldu masallah.
Bu motora teleflex gfi taktırıp tecrübe eden yok mu....
1,6 valvematic Auris 2010 aracıma LPG taktırmayı düsünüyorum, fiyat performans olarak hangi marka LPG yi önerirsiniz? BRC ile Lovato arasında hangisi daha iyi ve en önemlisi uyumludur sizce?birde VVTI motor ile Valvematic motorun LPG uyumu acısından bir fark varmı acaba? örnegin FSI ada tüp takılıyor ama tasarruf normal motorda %40 iken FSI da %30 gibi oluyor,Valvematic ve VVTI icinde bu tarz bisey veya baska bisey söylenebilir mi?
Sagolun arkadaslar,yani VVTI ile Valvematic hemen hemen aynı yakıyor o zaman,Genelde sakin kullanırım, sehirici trafigine fazla girmeden, Golf FSI 6 ileri ile 100 tl benzinle 350km yapıyor idim, belki araca alısmaktan, belkide Auris 132 beygir oldugundan bu aracla 100 tl benzinle 310km yaptım, ve kafada LPG komutları basladı Olcümüm ısık yanınca km yi sıfırlarım, 100 tl alırım, bir sonraki ısık yanınca kac km olduguna bakarım,Senede 10 bin km yapmayı planlıyorum, Sizce LPG baglatmak mantıklımı?LPG aracın degerini düsürüyor mu? yükseltiyormu? örnegin 10 yıl önceleri tanıdık bir galerici LPG siz aracı tercih ederim demisti,
Merhaba, Benzin uyarısı verir vermez km yi sıfırlayıp 100 tl lik benzin alıp, bir sonraki benzin ısıgı yanınca kac km yaptıgı dogru ölcüm bence (sayet ki Auris' in benzin uyarı ısıgı dogru calısıyorsa)Evet, litre fiyatları aynı, Ilk gözlemlerime göre Auris YB de daha az göstermesine ragmen gercekte Golf den biraz daha fazla yakıyor gibi, buda beygiri daha yüksek oldugu icin olabilir,
Şöyle bir durum var toyota güvenlik amacıyla depoda yaklaşık olarak 8-9 litre benzin varken ışık yakıyor
bende depoda yaklasık olarak 8-9 litre benzin varken km yi sıfırlıyorum zaten , yani bisey farketmiyor,
Hayır benim merak ettiğim golfte ışık yanınca kaç litre kalıyor