0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birkaç hafta önce ilk defa böyle birşey gördüm. Mersin'e doğru gidiyordum. Birden karşıma çıktı. Navigasyonda da kayıtlı değilmiş, uyarı vermedi. Eğer uygulamaya başlamışlarsa yakında eve gelir makbuz.
valla aslında düşünmüyorum =) o işin şakası tabi ama isterse 10.000 olsun, uygulama böyle olsun ilerleyelim artık ankara olarak, gayet güzel bir uygulama belki bu sayede her önüne gelen şöförüm diye trafiğe çıkmaz...
Samsun yolunda da var. yanlis hatirlamiyorsam delicedeydi heralde isigi gosterdi bana 1 aydir ceza yok ortalikta
bunlar ceza amaçlı değil, bilgi ve kalibrasyon amaçlı, Samsun yolunda olduğunu hatırlıyorum ama dedlicede değil, çorumdan sonra diye hatırlıyorum ben...
ya aslında bu kadarda istanbullu olamaya gerek yok ya, ne bu kameralarla ceza falan paparazzi gibi =) hiç değilse polise derdini anlatabiliyodun, cenazem var,acelem var falan diye,bunlara itiraz et bekle dur ondan sonra,itirazına cevap gelir 1 sene sonra, takipsizlik =) ondan sonra bide 1 yılın faizini öde cezada =)
Burak, böylesi daha iyi değil mi sence? Gerçekten acelen varsa ve sonucuna katlanıyorsan durdurulmadan gidersin en azından...
Abi radar aktifse kırımızı ışık yansıtıyor zaten görmemen ımkansız dıkkat çekiyor.100 km civarında kesiyor cezayı heral.