0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yapmayın kemal bey, zaten ikisinin arasında çok gidip gelmiştim, kurt düşürmeyin şimdi içime, dahada mı iyi olurdu sizce mıchelen? good year'a göre ne artısı var acaba? goodyear efficient grip en son teknoljiye sahip daha bu yılın başında çıkmış ve testlerde çok başarılı olmuş ve mıcheeln energyle kafa kafaya hatta bazı testlerde geçmiş olduğu için onu tercih ettim... bu arada lastik ölçülerimi değiştirmeyi düşünmediğim için 195/60/15 ölçüsünde mıchelenin sadece energy serisi lastiği vardı, lastik ölçüsünü büyütseydim o zaman mıchelen prımacy serisini tercih ederdim...
Goodyear kötü lastik demiyorum, ama hemen hemen tüm markaları denemiş birisi olarak söylüyorum , michelin dünyanın en iyi lastiğidir, özelliklede energy serisi müthiş, onları taktınmı arabanın karekteri değişiyor, yol tutuş, çekiş, frenleme, süspansiyon inan hepsini etkiliyor, fiyatıda sıradan lastiklerden çok az fazla
Talip Bey, jantlarınız ve lastikleriniz hayırlı olsun. Araca yakışmış. Bende mart ayından beri goodyer efficent grip kullanıyorum gayette memnunum. İyi bir tercih yapmışsınız. İyi günlerde kullanın.
sağolun murat ve güray bey çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için, Allah size çok daha iyilerini güzellerini nasip etsin inşallah
Bende artistin ayakkabılarını değiştirdim.Mıchelin Prımacy HP.
pişman olmayacaksın, dünyanın en iyi lastiği, daha iyisi yok
hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah...umarım sizde benim gibi memnun kalırsınız lastiklerinizden...