0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doğrudur abi birşey olmaz, ne olacak ki.(!) Reşit olmayan arkadaşlar doğuştan ehliyetli (!) olduğu için bir problem yaratmaz.
geçmiş olsun özcan bey vurup kaçanada yazıklar olsun
Özcan, geçmiş olsun ciğerim ya, cana geleceğine mala gelsin denir ama bir araç sahibi için de en zor şeyin aracını hasarlı bulmak olduğunu bilirim
Anooov yakalandıkkk, Özcan ben çaktım senin Pejoya dün Landcruiser ile rahatsız etmeyeyim diye kaçt... aman gittim. Hemen yetiştirmiş şu güvenlikçilerde:))))Şaka bir yana iyi gömmüş kim çarptıysa, sürtme falan değil resmen vurmuş. Çok geçmiş olsun.
şu da var tamponun kırılmamış sadece yerinden çıkmış parçaları yerine takılıp tekrar takabilirler çizikler ise pasta cila ve rotuş ile düzeltielbilir.dirak bodozlamadan tampon degiştirme .ben corolla ya kaç kere bu şekilde olmasada tıkladır her seferinde tampon degiştirsem tamponcu dükyanı açardım söktürüp tırnaklarını yeniletip tekrar yerine taktırıyorum
çok geçmiş olsun özcan, allah beterinden korusun...
özcan abi geçmiş olsun... vurup kaçan yetişkin biriyse yazıklar olsun yok eğer çocuksa canı sağolsun abi ne yapalım...
Geçmiş olsun Abi. Sanki nereye vuracağını biliyormuş yahu. En az zararla en fazla görünüm bozukluğu sağlamış.
geçmiş olsun...
Geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun bu kadarıyla kurtulduğumuza şükür böle insanlıktan yoksun şahıslarla uraşmak gerçekten can sıkıcı gelip dese ki ben vurdum olabilir kardeşim kazadır halledilir yani kargaşa çıkaracak halimiz yok ya ama adamlar neyden korkuyor anlamıyorum sigorta var kasko var hayret bişey tekrardan geçmiş olsun ..
Özcan abi geçmiş olsun
Abi geçmiş olsun.Okuyunca üzüldüm.Gece Burak söyledi ama şaka yapıyor sandım