0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sen gelmezsen zaten olay çıkarırım yemin ederim Ankara'nın olmazsa olmaz ekibi var lütfen
O olmaz ekibin başında bende vardım ulaaaa Benim la o Meydandayız sıkıntı yok
olm senin ruhun var o yeter, zaten ruhun olmasa buluşmalar olmaz.
Ahada A.C.D zehir hafiye adam ya gizli gizli bizi izliyo =)
İşte Berkay'dan inanılması güç bir cevap.....
Ben burda belirttim saat 19:00 akşam mı sabah mı diye sormayın dedim sende mesajda deseydin
Eyvallah kardeşim, kendime pay çıkarayım hemen İlk başta AnGara hep fiyaskoydu bi numara yoktu bi el attım bırak buluşmayı ayrılmaz oldular
Ben bu sefer yokum arkadaşlar, Neşet'e gelememe sebebim hakkında bilgi verdim, kusura bakmayın ben yokum diye yaramazlık yapmayın oralarda ona göre
Usta adamsın, bir numarasın.. Eskiden niye toplanamıyordu bu Ankara ekibi hakikaten ya pireye kızıp yorgan mı yakıyorduk ne oluyordu
Bilmem Bekirim sular mı kesikti acaba Eyvallah CoCom valla dogru ali abim her buluşmada büyük olarak başımızdaydı Ne yapmamız gerektiğini söylerdi bize bknz Etlik forumdan giderken söylediği replik hafızalarda dün gibi
İnşallah bir dahaki sefere arkadaşlar. Bekir sizin orada benim plakalıklar değişmişti akşam otoparkta hanım plakalıkları okuduğunda fark ettik Toyoto yazıyor plakalıklarda haberiniz olsun.