Gönderen Konu: 2011 model aracını teslim alanlar  (Okunma sayısı 52153 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 2011 model aracını teslim alanlar
« Yanıtla #40 : Ağustos 04, 2010, 13:47:45 »
Daha önce de belirttiğim gibi, ben benzinli corolla kullanıyordum o yüzden dizel'in kalkışları biraz ağır geldi ama sanırım bu normal.

Onun dışında yakıt tüketimi, araç yeni olmasına rağmen istanbul şehir içinde 100km yol yaptım dün (60km normal, 40km dur kalk) 5.3lt/100km ortalama verdi.

100km/h üstüne çıkmadım araç yeni diye ama şu var ki devirini aldıktan sonra çok iyi ivmeleniyor. Yol tutuşu ve verdiği güven çok güzel.

Araç üzerinde yine YOKOHAMA lastik gelmiş, öncekinde de böyleydi. Sert lastik bu, biraz yol gürültüsünü hissettiriyor. Ben bunda DUNLOP bekliyordum ama kısmet...

Makyajsızdan farklı olarak göstergede ortalama yakıt tüketimi ile birlikte saati de görebiliyorsunuz, bu gerekliydi.

Motor sesi konusunda tam yorum yapamıyorum, hızlandığınızda ses yok gibi neredeyse ama durduğunuzda dizel motor sesi geliyor :) bu belki çok normaldir, hatta emsallerinden daha sessizdir ama daha önce hiç dizel araç kullanmadığım için benim ilk etapta dikkatimi çekti.

İlk izlenimlerim böyle, son olarak Corolla gerçekten keyifli bir araç, zaten öyle olmasaydı 2009 corollamı satıp tekrar corolla almazdım ;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 04, 2010, 13:47:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ağustos 04, 2010, 13:51:24 »
Güzel izlenimleriniz benide sevindirdi açıkçası Ali bey bende yarın teslim alırım diye ümid ediyorum dizel sesi en az seviyede olduğunu düşünüyorum benzinli kullandığınız için tuaf gelebilir ama muazzam bir azalma var test sürüşünde hissetmiştim.. Kazasız sürüşler dilerim
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
« Yanıtla #42 : Ağustos 04, 2010, 15:36:29 »
Daha önce de belirttiğim gibi, ben benzinli corolla kullanıyordum o yüzden dizel'in kalkışları biraz ağır geldi ama sanırım bu normal.

Onun dışında yakıt tüketimi, araç yeni olmasına rağmen istanbul şehir içinde 100km yol yaptım dün (60km normal, 40km dur kalk) 5.3lt/100km ortalama verdi.

100km/h üstüne çıkmadım araç yeni diye ama şu var ki devirini aldıktan sonra çok iyi ivmeleniyor. Yol tutuşu ve verdiği güven çok güzel.

Araç üzerinde yine YOKOHAMA lastik gelmiş, öncekinde de böyleydi. Sert lastik bu, biraz yol gürültüsünü hissettiriyor. Ben bunda DUNLOP bekliyordum ama kısmet...

Makyajsızdan farklı olarak göstergede ortalama yakıt tüketimi ile birlikte saati de görebiliyorsunuz, bu gerekliydi.

Motor sesi konusunda tam yorum yapamıyorum, hızlandığınızda ses yok gibi neredeyse ama durduğunuzda dizel motor sesi geliyor :) bu belki çok normaldir, hatta emsallerinden daha sessizdir ama daha önce hiç dizel araç kullanmadığım için benim ilk etapta dikkatimi çekti.

İlk izlenimlerim böyle, son olarak Corolla gerçekten keyifli bir araç, zaten öyle olmasaydı 2009 corollamı satıp tekrar corolla almazdım ;)

ali bey çok güzel açıklamışsınz teşekkürler ben aracımı daha teslim almadm ama dün palazada gördm üzerinde dunlop takılıydı sizn yazınızı okudktan sonra sevindm doğrusu öle olduğuna
2011 toyota corolla comfort extra mmt 1.4 d-4d 90hp beyaz içi bej  & 2005 renault kangoo comfort 1.5dci 70hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #43 : Ağustos 04, 2010, 15:47:47 »
bugün de yetişmedi işlemler... bilerek yapıyorlar herhalde, heyecan katsayısını artırmak için:)
2011 Corolla Elegant VSC+Xenon Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ağustos 04, 2010, 16:12:50 »
bana da çarşamba yetişecek demişlerdi (iki sefer, pazartesi ve dün), şimdiki muhabbet şubenin sistemleri kilitleniyormuş.. daha beklemedeyiz anlaşılan.. katsayım kırmızılarda sn.toyota-çavdarlı   :kötü:  :nija: ... özeleştiri; 3 hafta bekleniyor da 1-2 gün beklenemiyor işte, insanoğlu :)
kurt ile kuzu güden yolcu ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #45 : Ağustos 04, 2010, 16:20:35 »
Arkadaşlar beklemenin tadını çıkarın, aracı nasılsa teslim alacaksınız :) Unutmayın bir şeyi elde edene kadar onu değeri en üst seviyededir.

Şimdi Avcılar Ziebart'tayım, Diamond Gloss Boya ve İç koruma yaptırıyorum. İşlem bitince izlenimlerimi paylaşıcam kısmetse.

Beklemede odasındayım, internet, klima, dvd, çay kahve, buzdolabı dolu, cam bölmeden de aracı izliyorum  ::) ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ağustos 04, 2010, 16:53:04 »
temiz çalışıyorlarmı, gözünü ayırma üstlerinden

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #47 : Ağustos 04, 2010, 17:58:33 »
nezaman teslim ediceksiniz diye bayiyi aramaktan bıktırdım plakaların çıktığını fakat @ devlet işlemlerinde sorunlar olduğundan ruhsatların çıkmadığını akşam 18 19 gibi arayıp haber vericekler bu gidişle yarına kaldı bu işler....
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #48 : Ağustos 04, 2010, 18:34:02 »
temiz çalışıyorlarmı, gözünü ayırma üstlerinden

Kemal abi bekleme yeri camlı, aracınızı direk görebiliyorsunuz oturduğunuz yerden

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #49 : Ağustos 04, 2010, 18:35:18 »
nezaman teslim ediceksiniz diye bayiyi aramaktan bıktırdım plakaların çıktığını fakat @ devlet işlemlerinde sorunlar olduğundan ruhsatların çıkmadığını akşam 18 19 gibi arayıp haber vericekler bu gidişle yarına kaldı bu işler....

Bizim Sonkar Avcılar bu konuda baya hızlıymış demek ki.. Takdir ettim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Ağustos 04, 2010, 18:38:55 »
Kemal abi bekleme yeri camlı, aracınızı direk görebiliyorsunuz oturduğunuz yerden
bu tür olaylarda seyretmek çok zevkli oluyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #51 : Ağustos 04, 2010, 18:43:23 »
bu tür olaylarda seyretmek çok zevkli oluyor

Kesinlikle, görememek te bir o kadar kanser ediyor. Şu an aracıma ne yapıyorlar diye düşünüyor insan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #52 : Ağustos 04, 2010, 21:22:24 »
dün çanakakle aydoğan toyotadaydım 14.00-15.30 arası 1.5 saat içinde 11 araç teslim ettiler görevlilere sordum aksam 8 'e kadar 20 araç daha varmıs teslim edilecek ek olarak cuma gününe 1 tane prius teslım ediceklermiş toyota gercekten cok yogun bu aralar.Bu arada canakaklede tane prius var bir mavı bır beyaz üçüncüsüde yolda kişi başına en fazla prius düşen il çanakkale olucak galıba :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
« Yanıtla #53 : Ağustos 04, 2010, 23:59:41 »
valla inş haftasonu kavuşmuş olurm pazartesi falan kalmsnda cumaya razym
2011 toyota corolla comfort extra mmt 1.4 d-4d 90hp beyaz içi bej  & 2005 renault kangoo comfort 1.5dci 70hp

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ağustos 05, 2010, 00:06:32 »
Bana bu gidişle cuma gibi görünüyor benim arabamda ek aksesuar hizmetleri de var o yüzden 1 gun daha gec alırım diye tahmin ediyorum yada gidip ustayla beraber takarım yeter artık :D
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
« Yanıtla #55 : Ağustos 05, 2010, 00:10:03 »
Bana bu gidişle cuma gibi görünüyor benim arabamda ek aksesuar hizmetleri de var o yüzden 1 gun daha gec alırım diye tahmin ediyorum yada gidip ustayla beraber takarım yeter artık :D

ek aksesuar olarak neler var ki, onları araç beklerken hallediyorlar serviste. o yüzden gecikme yaşayacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Ağustos 05, 2010, 00:13:06 »
Valla bizim plaza o kadar dolu ki resmen görseniz hem aracına bakmaya gelenler hemde gelen araçlar resmen mini bir araba pazarı gibi tıklık tıklık servisin bi giriş kapısı var kaçtane araç aksesuar sırasında bilemiyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 corolla d-4d mmt
« Yanıtla #57 : Ağustos 05, 2010, 00:21:59 »
benimde kapı bantları ve park sensörü ve jant var yandık ozoman :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Ağustos 05, 2010, 00:33:48 »
Geçmiş olsun :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #59 : Ağustos 05, 2010, 09:47:08 »
bende sabah iş çıkışı plazaya uğradım eksik evraklar için satış temsilcisinin söylediği ilk şey abi rüyandamı gördün adam haklı sabahın 830unda ne işi olur insanın gece çalışınca anca öyle oluyor arabamı gördüm hazır kıta ruhsatını bekliyor @devlet patlayınca böyle oldu bakalım beklemeye devam
TOPRAĞIMIZIN ÜZERİNDE ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA,TOPRAĞIN ALTINDA YATMAYI ŞEREF SAYARIZ....