0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha önce de belirttiğim gibi, ben benzinli corolla kullanıyordum o yüzden dizel'in kalkışları biraz ağır geldi ama sanırım bu normal. Onun dışında yakıt tüketimi, araç yeni olmasına rağmen istanbul şehir içinde 100km yol yaptım dün (60km normal, 40km dur kalk) 5.3lt/100km ortalama verdi. 100km/h üstüne çıkmadım araç yeni diye ama şu var ki devirini aldıktan sonra çok iyi ivmeleniyor. Yol tutuşu ve verdiği güven çok güzel. Araç üzerinde yine YOKOHAMA lastik gelmiş, öncekinde de böyleydi. Sert lastik bu, biraz yol gürültüsünü hissettiriyor. Ben bunda DUNLOP bekliyordum ama kısmet...Makyajsızdan farklı olarak göstergede ortalama yakıt tüketimi ile birlikte saati de görebiliyorsunuz, bu gerekliydi.Motor sesi konusunda tam yorum yapamıyorum, hızlandığınızda ses yok gibi neredeyse ama durduğunuzda dizel motor sesi geliyor bu belki çok normaldir, hatta emsallerinden daha sessizdir ama daha önce hiç dizel araç kullanmadığım için benim ilk etapta dikkatimi çekti.İlk izlenimlerim böyle, son olarak Corolla gerçekten keyifli bir araç, zaten öyle olmasaydı 2009 corollamı satıp tekrar corolla almazdım
temiz çalışıyorlarmı, gözünü ayırma üstlerinden
nezaman teslim ediceksiniz diye bayiyi aramaktan bıktırdım plakaların çıktığını fakat @ devlet işlemlerinde sorunlar olduğundan ruhsatların çıkmadığını akşam 18 19 gibi arayıp haber vericekler bu gidişle yarına kaldı bu işler....
Kemal abi bekleme yeri camlı, aracınızı direk görebiliyorsunuz oturduğunuz yerden
bu tür olaylarda seyretmek çok zevkli oluyor
Bana bu gidişle cuma gibi görünüyor benim arabamda ek aksesuar hizmetleri de var o yüzden 1 gun daha gec alırım diye tahmin ediyorum yada gidip ustayla beraber takarım yeter artık