0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adam güya numarasını sakladı ercü . Diiştir alıntı yaptıın masajı
ulen akıl bırakmadınız siz gır gır yapın o kadar adam gelicek..iftara ben burda cebelleşiyorum haritalara bakarak araştırmalar yapıyorum ya bu bahsettiğiniz parkta yada mekanda mangal yaktırılıyor mu abiler..gidicez edicez diyoruz ama..
vaaaay. cebini açmıo haEkmesin bizi Murat.Bırakıp gitmesin bizi oralarda
Ahmeti aldı nagihan taylanıda aldı birazdan bizi arayınca oraya doğru yol alıcaz sercanla bende burdan cıkıcaz siz hala burdamısınız
Buyrun buda krokisi arkadaşlar ..http://img716.imageshack.us/i/haritas.png/
ya taşkınım mesut abiyle irtibata geceyim... ona göre hareket edeceğim..taşkın mekand mangal yakılıyor mu hatırlıyomusun yada uygun mu sen biliyosun orayı..?
Bu yaz mangal yakılmayan yer kaldımı hocam ya koyver gitsin..
ekmez abi ayıpsın ekmez kesin işi vardır yada meşguldur masasından uzaktadır..vs vs ne bilim.. belkide yola çıktı benim yanıma geliyor.. satmaz mesut abim hastalık kaza bela olmadığı sürece ..en azından mazeretini bildirir.. benim için sorun şu.. dedikleir yerde mangal yakılır mı abi benim iki mangalıda ateşe vermem lazım..herşeyden önce.. eğer dediğimiz mekan olmazsa az ilerisi olabilir.. forumda uzun kalırsan duruma göre son görüşmeelri millete güncellersen seviniriz..
koyver demesi kolay ekiplerle muhaatp olmadığın için kolay gelebilir.. her yol paris diyosunda..neyse bakıcaz..