0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence restaurant tarzı bi yerde takılsak bu tür sorunlarla uğraşmayız
ne biri mangal mı dedi anam.........cekılın cekılınnnnnn benn....evet bennn..hiç mi mangal istemdiniz..hiç mi görmediniz.. ben gördüm.. bende var.... bkm gibi oldu.. millet bend ebir tane var eğreti iş görürü sorun yok.. tellerde var 5 taburem bi küçük masam 10 lt suyum plastik bardağım vs vs vs vs vs vs ve örtümle hizmetinize hazırım.. ( ALLAHIM İNŞ. ARABAMI BİZİMKİLER BENDEN İSTEMEZLER )amin.. ya bugün mahallesinde pazar kurulan yada semt pazarı olan varsa süt mısır alsa desem çok ayıp etmiş olurmuyum hani fena olmaz mangal üzeirnde közlenmiş hali..
oke ben uyarım her türlü madem bu kadar heveslisin murat kardeş dediğin gibi olsun
sende tam PROFESYONEL PİKNİKÇİ sin Murat
Ben o yüzden dedim murat en azından yemeği normal bi yerde yiyelim sora hemen oturmadan sahile kaçalım çay sohbet ws ?
Ya sen fikrini söle işte ona göre hareket edelim bişeler yazıp çizelim..
Arkadaşlarım mekan mangala ayarlanabilen bir yerse neyin derdindeyiz. Bol çeşit olması gerekiyor mu ki? Yapalım tek mangalda köfte olsun bitsin. Çabuk da pişer, tahmini 50 köfte pişse tek seferde bir ızgarada 2-3 tekrara bakar yani. Koyarız tenceremize sıcak da durur. Ekmek arası hazırlarız doymayan olursa bi tane fazla yer, bi ekmekle de doyun yahu Bu saatten sonra iftar yapmaya yer bulmanın zor olacağı kanaatindeyim, kaldı ki Bostancı sahil gibi bir yerde yani. Gerçi ben kafe bulunacağından da şüpheliyim, mekan bol olması bizi kaldırabilecek mekan bulabilceğimizi garantilemez.
Nagi tamam dedigini yapalım köfte ve sucuk isteyen olabilir başka alternatifler iftara yetişmez kanaatindeyim.. Murat mangalcı sensin gelmezsen herkez ac kalır onu söleyeyim
hevesle alakası yok şimdi düşündürücüm noktalardan birisi..iftar saat 20:00 gibi tam 19:00 orada olsak bir saate ne pişiricez ama ya....bak kala kaldım ama abi tekte olmuyo ki...yaaaaaaa fikir düşünce üretim ben varım ok.. falan filanla olmuyo ki...
Murat ben 7 den öncede gelebilirim, mangalı falan beraber hazırlayabiliriz istersen