Yavaş yerler yaş
Valla o kadar kuru ki yanıyoruz
Akşamdan beri bir yagmur bir yagmur anlatamam göle bile gidemedim dünden beri yahu

Öle camdan bakıyorum
Amin Taşkınım.
Çağlar dostum yanlış anladın TCT'de karar sizin diye birşey olmaz biz bir aileyiz BİZ oluruz hep birlikte

Benim bu kadar yorum yaptığıma bakma araba ile bile gelmeyeceğim o gece
Diğer arkadaşların fikirlerinede haliyle müdahele edemiyoruz....
arabayla gelmesende benım arabam herzaman hepımızındır bende arabya göre söz sölenmez dinlenmez abi..site de yenıyım o anlamda karar sizin dedim..mehmet abıyle bulusup öle gelicez.ısteyen arkadaşlar bıze katılabılır..ben mekanı bılmıyorum bulması cok zor olucak o yuzdende konvoy olsa ulasım fılan cok daha kolay olur dıe dusundum ben ..
Eyvallah saolasın alıcaklar beni uzun bi yolculuktan gelicem zaten

Ben sana kesinlikle hak veriyorum ben sana özelden cep numaramı atarım Çağlarcım ayarlarız beraber gideriz 10dakikalık işler bunlar
bıde mekanın adı ne abi acaba ? kişi başı ücret?
bıde mekanın adı ne abi acaba ? kişi başı ücret?
Şimdi şöylede bir durum var aslında
Hakan abi bu ara biraz yoğun ona hiç sormadık mekan ne alemde Ergün kardeşim bu görev sana düşer Hakan abi ile irtibata geçebilirsen mekan için

Çağlar Mekanın ismi Birsen Restorandı sanırım Polonezköyün merkezinde tam geçen yıl 18 gibi bişi hatırlıyorum ama yanılıyorda olabilirim
Mekan Polenezköy Gülsen Restoran. Ancak fiyat için Hakan abiyle görüştükten sonra haber vereceğim arkadaşlar.
Hadi yaa, o kadar bencil olma Emre Hocam? Belki sana katılmak isteyen başka gençler de vardır... 
O gençler haber verirlerse uygun bir yerlerde buluşuruz canım
fıyat konusundada bı bılgı alınsa super olur
Yarın salı hadi bakalım kimseden ses soluk yok
Yarın salı hadi bakalım kimseden ses soluk yok
Biz bize yeteriz kimseden haber çıkmazsa meraklanma

Çarş günü önce Esenler otogardan Taylan'ı alacağım daha sonra da havalanından Ahmet'i alıcaz. Sonra da sizi arar neredeyseniz geliriz
Oldu o zaman el atmışken benide al maşallah
İkizime anlatıyorum dün gece, "beni de iskeleden al bari" diyor

Ahmet'ten sonra, Beşiktaş'tan da Cihan'ı alacağız zaten

Seni de alırız hiç sorun değil yani, ciddi söylüyorum.
Tamam benide beşiktaştan alın o zaman port bagaj