0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En başada kendinisini yazıyo Eksik olmassa güzel bi iftar olacağına inanıyorum
tarih: 25 Ağustos 2010mekan: Polonezköy (koordinat bildiremiyorum çünkü önceki iftarda yoktum)saat: 18:30-19:001. Nagihan Uyanık (İkizi Cihan ile)2. A.C.D. (Göbeği ile )3. Kaan Karataş4. Erdinç Akın5. Emre OZAN (Ahmet'in olmazsa olmaz isteği =)6. Taşkın Yaşar7. Yağız Volkan8. Murat Gül9. Hakkı Saygılı (O biiirrr Reeeiiisss, o biiiirrrr gönlümüzün prensiii, o bir ki üç Hakkı Saygılıııııı )10. Hakan ÖZTÜRK 11. Emre AÇIK kardeşini görmeye gelmeyecek misin 12. Dalyan Ercan BİNTEPE özel gazlamalı misafirim %80gelicek derken oran %100oldu eyvallah dostum 13. A.C.D. production sunar Ümit BAĞIRANNNN not: Gerçekten az vakit kaldı. Listeye eklediğimiz kişilerin itirazı varsa silmelerini ve gelmek isteyen listede ismi olmayan kişilerin de isimlerini aynı formatta eklemelerini rica ederiz.
teşekkür ederim bilgilendirme içinde 18:30-19:00 saatleri biraz erken geldi benim için biraz geç katılabilirim malum h.içi olduğundan dolayı şimdiden kusura bakmayın
3 kişiden fazla olunca buluşan sayısı, alışkanlık min yarım saat öncesini söylüyorum. Malum mutlaka her buluşmada yarım saat bir saat geçen kalanlar olur. Hayat koşuşturmacası ve İstanbul trafiği...
o konuları çok iyi bilirim merak etme en son c.tesi günü yaşadım o olayı 12 de kalkış vardı saat 1.30 da kalktık kalabalık oldumu öyle ama bu iftar buluşması
Gayet bilinesi bir şey zaten de, yarım saat insanlar erken gidip otursa bir şey de olmaz yani... Geç kalınmasından iyidir. Maksat psikolojiyi hazırlamak.
anlaşıldı merkez tamam sana katılıyorum
Tamam ajanda yağız
Hehehe Güncel çekelimmm ya bu listeye benim amcaoğlumuda ekleyebiliriz... daha konuşmadım onunla umarım eşlik edecektir.. forumd ailk yakaladığınızda özelden yogunlaşın ikan edelim.. ÜNAL GÜL.... 1. Nagihan Uyanık (İkizi Cihan ile)2. A.C.D. (Göbeği ile )3. Kaan Karataş4. Erdinç Akın5. Emre OZAN (Ahmet'in olmazsa olmaz isteği =)6. Taşkın Yaşar7. Yağız Volkan8. Murat Gül9. Hakkı Saygılı (O biiirrr Reeeiiisss, o biiiirrrr gönlümüzün prensiii, o bir ki üç Hakkı Saygılıııııı )10. Hakan ÖZTÜRK 11. Emre AÇIK kardeşini görmeye gelmeyecek misin 12. Dalyan Ercan BİNTEPE özel gazlamalı misafirim %80gelicek derken oran %100oldu eyvallah dostum 13. A.C.D. production sunar Ümit BAĞIRANNNN
ankaradan kimse yok ellaammm....
hande abla konvoy yapalım 2 araçlık