0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün polonezköyde idim gayet serin ve iyi
Kafamıza yıldırım düşmesinde yine
Hava çok sıcak o yüzden en vahşi ortamlar en güzeli şu anda bu arada yıldırım kafamıza değil ağaçlara düşmüştü sanırım altı üstü elektrikler kesiliyo karanlıkta bi başka oluyo hani
TcT tarihinin en romantik buluşmasını yaptık daha da romantiği ömür boyu yapılmaz iddia ediyorum
orası öyle ama gelirken iyi adrenalin patlaması olmuştu yolda diz boyu su araba bi o yana bi bu yan gidiyodu yalnız günde sorun yok dimi ona göre iznimi ayarlicam gene yada erken çıkıcam işten biliyosun bizim işte izinde erken çıkışta sorun.
Adrenalini bana sor abi Bodrumdan Düzceye, Düzceden İstanbula geldim o sel haliyle Gebze tayfa gelememişti yol üzerindeki sudan Tarih kesin abicim....Bekleriz Murat bi tanışalım
tanışlaımda bağımlılık yapayım size biraz... vazgeçilmeziniz olayım buluşmalarınızda..
vayyyyyyy inş.. bizde bu gzüel buluşmaya eşlik ederiz.... bunu kesinlikle kaçırmamak lazım....
oooooooooo.... emrem bak sen... kocaelili beleş yer beleş sever vermezse gasp eder misali...
yeğen benim yerime de yersin artık he!!
Yok abi ben sadece yılda bir gün olan mahallemizdeki yemeğe belediye başkanımızın nazik davranışını kesinlikle beleşçi gözüyle bakmayarak geri çevirmek istemiyorum.Hepsi bundan ibaret yani.
...Gulu gulu gulu guluuu yutmadıkda gargara iyi geldi
Daha liste yok!
Listeye ne gerek, yorum yazan herkes geliyor demek...