Gönderen Konu: Esprili Rasulullahın Asık Yüzlü Ümmetiyiz....  (Okunma sayısı 2136 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Esprili Rasulullahın Asık Yüzlü Ümmetiyiz....
« Yanıtla #20 : Ağustos 01, 2010, 03:52:17 »
Duvarı tamir etmek kötü birşey değil. Muhakkak başında burada okuyamadığımız bir olay olmuştur.

Burdan "duvar tamir etmek kötü bir şey" mesajı çıkarmak çok ama çok yanlış olur.

Benim asıl demek istediğim Peygamberimiz bu devirde yaşasaydı, şunu da yapardı, bunu da yapardı gibi cümleler kurmanın tehlike arzettiğidir. O'nu (SAV) gerçekten bu kadar iyi tanıyor muyuz da bunları söyleyebiliyoruz, yazar bunu kendine sormalı.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ağustos 01, 2010, 03:52:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ağustos 01, 2010, 08:23:11 »

Duvarı tamir etmek kötü birşey değil. Muhakkak başında burada okuyamadığımız bir olay olmuştur.

Bende bunu vurgulamak istemistim abicim ;)

Buranın devamı yada bi hikayesi olmalı sadece bu kadar olamayacağına eminim...

Benim asıl demek istediğim Peygamberimiz bu devirde yaşasaydı, şunu da yapardı, bunu da yapardı gibi cümleler kurmanın tehlike arzettiğidir. O'nu (SAV) gerçekten bu kadar iyi tanıyor muyuz da bunları söyleyebiliyoruz, yazar bunu kendine sormalı.

Bu dediklerinizde kesinlikle haklisiniz Ali abicim...

Bizim Vedat abi ile kasttedigimiz bahsetiginiz olayin illaki bir kismi daha olacagi yine soyluyorum o olay sadece o satirlardan ibaret olamaz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ağustos 01, 2010, 16:51:52 »
Bir zamanlar TV'den canli vaazlari yayinlanirdi Cuppeli Ahmet Hoca'nin.Espirili bir adam.En son Baykal'la karsilikli gecmis olsun konusmalari ile gundeme geldiler. :P
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ağustos 01, 2010, 22:27:39 »
Yazı iyi güzel de sinema, konser bulmaca vs olmamış, bu tarz şeylere girmeye gerek yok. Allah Rasulu (SAV)'in bizim gibi boş vakti yoktu. Yazının diğer kısımlarına lafım yok ama bunlara değinmeden edemedim.

Bir gün Abdullah b. Ömer (ra) evinin duvarını tamir ediyordu. Tesadüfen Hz. Peygamber bir taraftan çıkageldi ve " Ne yapıyorsun ?"diye sordu. Abdullah b. Ömer, "Duvarı tamir ediyorum" deyince, Hz. Peygamber, " Bu kadar zamanı nerden buldun ?" buyurdu.

+1 katılıyorum ... Yazının bazı yerlerini bende destekliyorum ama konsermiş küpeymiş olmamış ...
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ağustos 01, 2010, 22:57:55 »

Yukarıdaki yazıda katılmadığım yerler var. Arkadaşlar konu ile ilgili hassasiyetlerini belirtmişler. Onlara katılıyorum.

Hayatının her anı, örnek alınacak bir Peygamber.

Konu " O " olduğuna göre; her dinleyişimde içimin kıpırdadığı bir naat' ı paylaşayım.

Dursun Ali Erzincanlı' nın muhteşem yorumuyla " 40 yaşındasın " :

* edit :  yazım hatası.

Dursun Ali Erzincanlı - 40 Yaşındasın
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.