Gönderen Konu: 4.5 yıl aradan sonra cam filmi attı ücret talep etmediler helal olsun...  (Okunma sayısı 2471 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
bende 2 hafta sonra istanbula gidiyorum :D inşallah kız isteme işiniz hayırlı bi şekilde sonuçlanır...
osman ist gelde küçükyalı buluşması ayarlarız su bizim balkızları buluşturalım ayrı gayrı olmuyor
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İsyankar Toyotacı :)
  • Kan Grubu: B+
Omur boyu garantisi varmis, baska turlusu dusunulebilir mi? Garantisi varsa eli mahkum, parasiz degistirecek tabii.
Bunun neresi iyi esnaflik?

ömür boyu garantisi var der yaptırırsın sonra film atar 2 yıl sonra gidersin böyle böyle dersin banane kardeşim der, ömür boyu garanti vermiştin ama dersin sonra döner sana derki garanti belgesi imzaladınmı öyle bir kağıt varmı elinde =))) çoğu insanın da başına gelir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
bu iyi esnaflık değil sadece, verdiğin sözü tutma, güvenilir olma, kazandığın parayı helalinden kazanabilme çabası. olması gereken budur ama günümüzde böyle adam gibi adam az bulunduğu için forma konu olabiliyorlar malesef...

bence de helal olsun...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
bu iyi esnaflık değil sadece, verdiğin sözü tutma, güvenilir olma, kazandığın parayı helalinden kazanabilme çabası. olması gereken budur ama günümüzde böyle adam gibi adam az bulunduğu için forma konu olabiliyorlar malesef...

bence de helal olsun...

Murat'a aynen katılıyorum, adam sadece sözünün arkasında durmuş. Yani şaşılacak veya övülecek bir durum değil ama malesef toplumda dürüst insan sayısı azaldığı için bize garip geliyor. Günümüz şartlarında sözünde durabildiği için bende kutlarım esnaf arkadaşı.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
osman ist gelde küçükyalı buluşması ayarlarız su bizim balkızları buluşturalım ayrı gayrı olmuyor
balkızları buluşturamayız abi :) ben iş için gidiyorum bi kaç sene orda çalışacam fakat araba burda duracak...hemde 1-2 ayda bi sivasa gelip gideceğim için arabayı götürmeyi şimdilik düşünmüyorum... ama sonra olabilir belki.oranın ortamına bakmam lazım...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
ömür boyu garantisi var der yaptırırsın sonra film atar 2 yıl sonra gidersin böyle böyle dersin banane kardeşim der, ömür boyu garanti vermiştin ama dersin sonra döner sana derki garanti belgesi imzaladınmı öyle bir kağıt varmı elinde =))) çoğu insanın da başına gelir...

burak kardeşime aynen katılıyorum istese yan çizip bizden kaynaklanmamış der para isterdi ama benden önce o dedi garantisi bizde diye
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey