Hatırlarsanız bir konu açmıştım atlattığınız tehlikeler diye. İşte böyle birşeylerde var. Bu yarışmalarda kullanılan hayvanlar muhtemelen kontrollüdür ve yakında sağlık ekiplerinin olmasıda muhtemel.
Ben henüz 6 yaşında iken, çok güzel bir Akdeniz adasında ailece dağ bayır gezerken, büyükcene ve zehirli bir yılan bana hamle yapmıştı. Ben şans eseri o anda iler doğru atlamış ve koşmuştum. Yılan ise beni bu sebepten ıskalamış.

Daha da küçükken çok iyi hatırlıyorum, bizim sahile sirk gelirdi. Bizde o gösterilere giderdik. Yine öyle bir gösteride Timsahlar kaçmıştı ve teki benim tam önümden hızla geçmişti.

Türkiye'de ilginç olurdu gerçekten.
Yine bir arkadaşın evinde (İstanbul'da) arka bahçede (balkon bahçe) tenis topu ile elimizde oynarken top, oturduğumuz sedirin altına kaçmıştı. Arkadaş tam alacaktı; direk alma, önce oraya bak dedim. Belli olmaz akrep falan olur diye. İşin ilginci gerçekten alttan akrep çıktı.

Salyangoz, solucan vs. yenebiliyor bile.

Hemde yağ oranı düşük, protein olarak zengin şeyler. Üstelik doğru seçilirse ve yapılırsa çok da temizler.
ahmet can..... korkularının üzerine fazla gitme.... fear factor e gerek kalmayacak lime lime edeceğim seni.....
ama bunun müsebbibi hakkı bey.... ah hakkı bey ahh...
Hande Hanım yarışma startv de..Şof ta değil.. 
al buyur neremle izlediysem....
gelmeyin üstümee

ben söylemedim star tv de diye...başkası söyledi valla... hande abla benim bi suçum yok.ben sadece düşündüm...bunun için yargılayamazsın beni
Ben alıştım arkadaşlar forum benim için bi fear factor zaten

Benim dilim durmuyor

Hande aplamında terlikleri duymuyor

Yuvarlanıp gidiyoruz
heheh olabilir.. ecel işte bak adma aneler yaptırıyor..ecel adamada toyotasını bile sattırır..söylemesi.."ecel" yakında şof tv de..başroller "hande bayram" "osman gündüz" "ACD".. yapımcı toyotaclubtr.. konu hala yeğen ilişkisi

puahahahhah ya varya biri beni durdursun..ucuyorum....
japon yarışmalarını izledikten sonra bunlar masum geliyor bana

gelelim ben katılırmı idim tabiki hayır...