0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...Ama şu anki hayati tehlikemden dolayı yusuf hoca gelmeden kaçmalıyım çok sportif olabileceğime inanabiliyorum
Hande Hanım yarışma startv de..Şof ta değil..
al buyur neremle izlediysem....
Hande Hanım yarışma startv de..Şof ta değil.. Benimde çok sevdiğim ilgiyle izlediğim bir yarışma..Böcekli kısımlar değil ama su içinde kilit açma vs. ve araba motosiklet gibi araçlarla yapılan kısımları denemek isterdim..
bu çelişkinin bende farkına vardım ama cesaret edip yazamadım hande abla şimdi "yalanmı söylüyorum ben ne demek istiyon şof tv deydi işte" felan der diye korktum
gelmeyin üstümee ben söylemedim star tv de diye...başkası söyledi valla... hande abla benim bi suçum yok.ben sadece düşündüm...bunun için yargılayamazsın beni
o yargılamaz.. terlikler... eğer ıskalarsa terlik dolabını yanında taşıyor sen renk desen mdoel iste kafana göre..
ben bavulumu hazırlıyorum sınır dışına kaçacam...umarım hande abla gelmeden sınır dışına çıkmış olurum
sen hande ablanın evinin çatısının üzerindeki helikopteri biliyonmu... yok bilsen bavulla falan sınır dışı falan düşünmezdin..o sana anlatır...kule cevap ver kule bir iki bir iki dıttttttttttttttt bağlantı kesildi..sanırım helikopter pistten kalkmış gazan mübarek olsun..iki rekat bi namaza dur ...benden demesi... ben bu senoryayı bir yerden hatırlıyorum...emre açık üyemizden..
farkındamısın hande abladan ses soluk yok sen şimdi kafanı kaldır havalara falan bak kask falan tak ne bilim koru abi kendini... nerden geleceği belli olmaz..kurtlar puslu havayı sever... her an herşey olur helallikleirni al misketlerini bana ver playstationun varsa onuda ver..toyotanın jantlarını ver ben onlara iyi bakarım hakkını helal et kardeşim... akşam üstü ne geyik yaptık ya alemsiniz...