0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese çok teşekkürler. Biran yok oldum ama sonra dedim Toyota dan vazgeçmek yanlış olur. Sizlere göstermek istedim... Evt Türkiye de ilk tte ön tampon oldu ve tam 110 gün bekledim ama bence güzel oldu herkese tavsiye ederim. Hb ler modifiyeye yakın bi arac. Daha ön t-sport logo geldi de takılacak. Jant ise o.z ultrellaga ve arka difiröz ,xenon gibi ufak işlemleri var ama bu isler sırayla Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaslar. Tekrar teşekkürler.
hakkaten çok güzel. maşallah.öndeki gibi bi tampon arkaya yapmayı düşünmediniz mi?
Diğerleri tamamda jantlar bence kötü bir seçim olacak
O.Z nin beyaz jantı çok güzel bence.beyazı da gayet güzel gider bu arabaya bence.
Gerçekten çok hoş bende modifiyeli bir hb satmıştım ama harukulade bi uyum var seninde dedigin gibi jantlarını görmeyi isterim birde kısa bi fikir sunayım o tepedeki antenle fazla uraşmıyorsan kurtulmayı dene araban çok hoş Allah kaza bela vermesin..
bence abi Hb kasaya çok kollu jant hiç ama hiç yakışmıyor.çok kollu jantlar biraz daha uzun aralarda iyi...
Bende Taşkın'ın avatarında vardı diyecektim Yazıyı gördüm Koyu araçta çok hoş duruyorda Melik senin araçta aynu güzelliği verir mi şüphedeyim, nasıl durur bi shoplamak lazım bence...