Gönderen Konu: xenon ve film de endişe  (Okunma sayısı 2636 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: xenon ve film de endişe
« Yanıtla #20 : Temmuz 29, 2010, 00:05:24 »
saolasın mustafa abi tavsiyene uyacağım
bencede uy :D bak bende senin yaşındayken arabayı oyuncak haline getirmiştim ama emin ol bir anlık heves :) araban güzel hiç dokunma ;)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 29, 2010, 00:05:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim tosbak
« Yanıtla #21 : Temmuz 29, 2010, 00:07:26 »
Önceden polislerden dolayı çok sorun yaşıyordum  çok yağ çekiyordum polislere ama artık bişe diyemiyorlar.
ayarlanabılır xenon  taktırdım. Dümesi var istediğim gibi aşşağı yukarı indirip çıkartıyorum . Genelde geceleri çok dikkatlerini  çekiyor hele yolda biraz boşşa  hiç affetmeyip durduruyolar.  ayarlı yaptırın   gerçi bana devresini herşeyini amcam yaptı ama dışardada satılıyor benim bildiğim kadarıyla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '93
  • 42 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 29, 2010, 00:09:15 »
mustafa abi daha araba yok ben arabayı almadan böle şeyleri düşünmeye başladım :D acayip araba hastasıyım ama yani resimdeki arabadan bu yıl sonuna kadar alacağım o yüzden şimdiden böle şeyleri araştırayım dedim
1993 Toyota Corolla 1.3 XL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 42 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Temmuz 29, 2010, 00:10:11 »
Önceden polislerden dolayı çok sorun yaşıyordum  çok yağ çekiyordum polislere ama artık bişe diyemiyorlar.
ayarlanabılır xenon  taktırdım. Dümesi var istediğim gibi aşşağı yukarı indirip çıkartıyorum . Genelde geceleri çok dikkatlerini  çekiyor hele yolda biraz boşşa  hiç affetmeyip durduruyolar.  ayarlı yaptırın   gerçi bana devresini herşeyini amcam yaptı ama dışardada satılıyor benim bildiğim kadarıyla.

samet abi dediğiniz gibi ayarlı olunca düğmeyi fln nereye takıyorlar ayrıcca ne kadara mal oluyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • buda benim tosbak
« Yanıtla #24 : Temmuz 30, 2010, 10:38:12 »
ben sadece xenonlara para verdim. diğer  aşşağı yukarı sistemini  amcam yaptı elektronıkcı kendısı.  bana malıyetı xenonlar hariç 25 TL.ye falan mal oldu oda  bobinler , kondansatör, baskı devre asidi fln onlar para tuttu. başkabirşey yok. düğme olarak ise   senın profil resmındekı aracın otomatık vıtes bendekı hemen vıtesın yanında 1 den 5 e kadar ayarlanabılır bı düğme vardı ışığın gücünü ayarlıyo. ona taktı amcam .  ayrıca bir düme daha yaptı ve yola göre otomatik ayarlıyo bazen çalışyo gerçi bazen çalışmıyo :) otomatik ayarlama sistemi.
Diğerinde sorun yok  sorunsuz çalışıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 42 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Temmuz 30, 2010, 11:30:02 »
hmm o abi ya ya yaptırmak lazım işe yarayabilr