0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ağustosta yapmayın yaaaaaa.....
Sen zaten benim yanımdasın Wonder'im ondan söylememişlerdir yoksa yapmazlar öyle şey
eyvallah abiciğim
şştttt kambersiz düğün olur mu hiç.Kara Murat Benim... Gelmemi hiç. Hem bak neşet de gelir. ramazan da o yol çekilirmi yav bi de sıcakta abocvvvvvvvvvvvvvv.
şştttt kambersiz düğün olur mu hiç.Kara Murat Benim... Gelmemi hiç. Hem bak neşet de gelir. ramazan da o yol çekilirmi yav bi de sıcakta abocvvvvvvvvvvvvvv. BERkayım nassın bakem
31 ağustosta benim doğum günüm Depoyu fullersiniz artık doğum günü hediyesi olaraktan
Tümerim sen takma kafanı ben sömürcem bu Neşeti arabayı ıslatmadık daha nihahahaaaa
Off offff... La bugünde adaşla berkay yok plaka yamuk yok bilmem ne Depo boş arkadaş depo Benzin sömürüyor cüzdanı
Valla ACD adamın arabayı bi alırken gördüm bidaha yok. yok orda yok burda ben anlamam arkadaş ıslatcaz hemde fena ıslatcaz
Daha dur daha durrr Berkay benim çırak zaten bide beni düşün çamurda son noktayım Tümerim bana güven 30 Ağustosta Eskişehirde ol gerisi kolay Artık 222de mi ıslatırız bilinmez
Tamam la tamam Kardeşlerime feda olsun
Lan ben devlet memuru çocuğum ona göre bir yere götür
oo angara kadrosu eskişehirde,A.c.d kardeşim eskişehirde. Bu durumda Tailooon gelir aga